Det sier Line Emilie Gjørtz-Larsen, kvinnen bak bloggen «Forfatterfrue» og fruen til forfatter Frode Eie Larsen.

– Jeg startet bloggen i sommer etter at jeg fikk domenet i bryllupsgave. Og jeg har allerede vært på førsteplass på blogglista. Jeg skriver mye om at jeg ble syk for noen år siden. Noe av det gjør også at jeg av og til må hvile hjernen litt, forteller Line Emilie Gjørtz-Larsen.

Les også: Bloggerfrue reddet av sin egen datter

Beste blogginnlegg

Nå kan hun vinne prisen «Best i tekst» i kategorien beste blogginnlegg for en av tekstene sine, «Kan jeg ta ved».

– Av alle tekstene mine er jeg veldig overrasket og at jeg er nominert på topp tre med akkurat den teksten. Men den beskriver mye av mitt hovedproblem etter at jeg ble syk. At jeg ikke husker alt og blir litt usikker.

Hun fikk en hjernehinnebetennelse som utviklet seg til noe alvorligere.

– De periodene jeg klarer å skrive regelmessig klarer jeg å holde meg stabilt på blogglisten. Når det da ender med en nominasjon i tillegg så er det gjevt. Spesielt med tanke på hvem jeg konkurrerer med. Bare det å bli nominert er en følelse av å ha vunnet.

To av tre nominerte fra Larvik

Men hun er ikke den eneste lokale som er nominert i samme kategori. Faktisk er to av tre nominerte fra Larvik.

Torgeir W. Skancke bak bloggen «Sterke streker», er nominert med teksten «10 fordeler ved å ha hatt testikkelkreft».

– Det er moro å bli nominert og alltid gøy å bli vurdert kvalitetsmessig. Jeg er jo opptatt av hva som er god tekst, sier Torgeir W. Skancke.

Han er en erfaren skribent som har jobbet som journalist i 20 år.

– Bloggen er en del av hjemmesiden Sterke streker hvor jeg har samlet alt jeg driver med. Innlegget som er nominert er en litt morsom tekst etter at jeg fikk påvist testikkelkreft.

– Det var mye lettere og befriende å bruke humor når man kan tulle med sin egen kropp. Noe helt annet enn det som er skrevet om Mikkel, forteller skribenten som har skrevet både blogg og bok om livet til sønnen Mikkel som døde av sykdom.

Les også: Om sorgen etter Mikkel og en praktbok

– Det at to av tre nominerte er fra Larvik er fint. Jeg synes bare det er moro at vi er nominert, avslutter han.

«Best i tekst»

Det er juryen bak prisen «Best i tekst» som har nominert de to bloggere fra Larvik i kategorien beste blogginnlegg.

De bak prisutdelingen vil anerkjenne og synliggjøre bloggens språklige makt og påvirkningskraft – og de aller beste tekstene innen sjangeren! Uavhengig av om avsenderen er en privatperson, en toppblogger eller et av Norges største selskaper.

– Blogger kan synse og danse omkring flere temaer, men det samlende for de virkelig gode blogginnleggene er et tydelig budskap og et presist og fengende språk – med en personlig tone og glimt i øyet. Vår agenda er å skape blest rundt nettsidetekster og hvor viktige disse er. Ikke bare i kommunikasjonsbransjen og blant profesjonelle skribenter, men også hos bedriftene selv, sier arrangørene.

Torsdag i neste uke avgjøres det hele på en stor konferanse på Fornebu.