Buss-skuret fikk seg en «ansiktsløfting»

Sara Nielsen på plass i busskuret

Sara Nielsen på plass i busskuret Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Buss-skuret på Skreppestad i Larvik fikk seg en liten ansiktsløftning i løpet av fredag.

DEL

Det ble satt ut bokhylle med både voksen- og barnebøker som de reisende kunne ta med seg gratis, og det vanligvis ganske så kjedelige og grå buss-skuret fikk et pyntet med bord med blomst,  bilde, pute og gardiner.

Forlagshuset i Vestfold tar på seg «skylden»

– Siden vi liker både gjenbruk, kollektivtransport og lesestoff, tenkte vi at det kunne være litt morsomt å muntre opp et av buss-skura vi kjører forbi hver dag, forteller Frode Eie Larsen, som er markedsfører i Forlagshuset i Vestfold AS.

– Vi har snakket om det lenge, at vi skulle finne på noe morsomt med de litt kjedelige buss-skurene som står langs veien. Vi håper det kan være til glede for de som reiser kollektivt, og gjør ventetiden deres litt hyggeligere. Og siden vi hadde Sara Nielsen som utplasseringselev denne uken, tenkte vi at det kunne være en litt morsom oppgave for henne, forteller han. 

Foto:

Morsom dag på jobb

Skoleelev Sara Nielsen og kontormedarbeider Lene har vært på Evas Brukthandel og plukket ut møblene til skuret.

– På Evas Brukthandel tente de også på ideen, og lot oss få møblene til en veldig hyggelig pris, forteller Sara.

– Tidligere denne uken har jeg blant annet vært med på bokhandlerrunde, lest manus, og gjort mer vanlige «forlagsting», men det her var nok den morsomste dagen på jobb.

Foto:

Pynter gjerne flere

Frode Eie Larsen håper at pynten får stå, slik at flest mulig kan få glede av det.

– Hvis det får stå, så pynter vi gjerne opp flere busskur i kommunen også, men vi valgte å begynne med skuret på Skreppestad, siden det er såpass nære forlaget og dermed lett for oss å holde det pent. Hvis vi får lov å ha det stående en stund, så satser vi på å fylle på med lesestoff etter hvert som de reisende tar med seg bøkene de vil lese underveis. 

– De tilbakemeldingene vi har fått så langt, har vært utelukkende hyggelige, og vi ser jo at veivesenet også har vært positive de andre stedene i Norge der folk har gjort noe lignende før. Men om noen har noe imot at vi har pyntet opp, så fjerner vi det selvfølgelig, sier han til slutt.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags