Stine sier du bør bruke tid på dette

ANBEFALER: Stine Nyquist Aske anbefaler dette.

ANBEFALER: Stine Nyquist Aske anbefaler dette.

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Småbarn: «Nissenes vintervrimlebok»

Julegavetips for de aller minste! Fargerik vrimlebok som vil gå på repeat

i julestria. Smånissene gleder seg, for snart er det jul. De baker og snekrer, strikker og syr. Men det er én som tuller hele tiden – det er Mats med den stripete lua. Klarer du å finne ham?

Voksen: « Huset Longbourn» av Jo Baker

Året er 1812 og vi befinner oss på Longbourn, godset der «Stolthet og Fordom» utspiller seg. Dette er historien om tjenestefolkets historie i

Jane Austens klassiske roman. Parallelt med kjærlighetshistorien mellom Mr Darcy og Elisabeth, løper romansen mellom den unge kjøkkenjenta Sarah og

butler James Smith. En fengslende, historisk roman som lar oss kikke inn i det Bennetske husholdningens kjøkkenvindu, mens Austens originalhistorie pågår i de finere rommene en trapp opp.

Film: « Mother's day»

Som er hyllest til nylig avdøde Garry Marshall (Pretty woman), så anbefaler jeg alle fans til å se hans siste spillefilm «Mother´s day». Vi følger forskjellige mødre på ulike steder i livet som alle sliter med sitt. Alle grugleder seg på ulike vis til å markere morsdagen. Et stort galleri av kjente skuespillere gjør at alle elskere av romantiske komedier kan glede seg.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken