Lesetips fra biblioteket

Anbefaler: Bibliotekets Stine Aske anbefaler

Anbefaler: Bibliotekets Stine Aske anbefaler

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Småbarn: «Jazz vil bli politihund» av Lesley Gibbes

Jazz er en tøff og kul liten hund. Han er av rasen utstillingshund, og resten av slekten regner med at Jazz skal velge samme karriere som dem. Men Jazz hører ikke hjemme på utstillinger og hundeshows; han har bestemt seg for å bli politihund! Men da må han slå den onde schæferen Amadeus på opptaksprøven.

TV-serie: «This is us»

Det unge paret Jack og Rebecca Pearson, venter barn for første gang. De får snart nyheten om at det er trillinger på vei, og lykken er tredoblet. Dramatiske omstendigheter under fødselen gjør at det unge paret riktignok reiser hjem fra sykehuset med tre barn, men den tredje lille babyen er ikke helt lik sin bror og søster. En tv-serie med varme, humor og med stadige tvister i fortellingen som kaster oss i nye retninger.

Voksne: «Kjærlighetens usannsynlighet» av Hannah Rothschild

Annie snubler over et maleri i en bruktforretning som hun kjøper på impuls. Det viser seg ganske raskt at hun sitter på en gullgruve. Prominente, steinrike kunstsamlere og fiffen i London, er på jakt etter dette maleriet. En kjekk galleriguide, maleriet selv, en alkoholisert mor og en familie med kunstkjennere med greiner tilbake til andre verdenskrig, er blant hovedpersonene i denne fargerike, morsomme og praktfulle historien.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags