Lovende plateslipp fra Larvik-gruppe

Artikkelen er over 11 år gammel

Maple Station er ute med smakebit fra sitt kommende album.

DEL

Plateanmeldelse:

«Buttercup». Singel fra gruppen Maple Station fra Larvik. To låter i genren jazz/pop/vise. Innspilt hos Audiopol Studio i Skien. Espen Gjelstad er produsent.

Smakfull og genuin musikk i genre i grenselandet vise/jazz/rock.

Sporene «Buttercup» og «It was you», som nå er gitt ut på singel, er en lovende smakebit på platen som kommer senere i høst. Vel gjennomarbeidet, melodiøst gode låter og profesjonelt uttrykk, og ikke minst vakkert å lytte til.

På det første sporet høres Liv Einarsen Eidspjeld, som også står bak låten, i nydelig sang i en innholdsmessig godt uttrykk i både tekst og melodi. Einarsen Eidspjeld tilfører profesjonelt uttrykk og svært god sangteknikk i kjærlighetssangen, og evner å formidle.

I «It was you» er det duett mellom bandets gitarist, Pål Thorstensen, og Liv Einarsen Eidspjeld det er snakk om. Thorstensen har laget låten som ble kåret til «årets sommerlåt» under jazzfestivalen på Kongsberg - og igjen er preget god melodiøsitet og gjennomarbeidet framføring.

De to låtene indikerer en svært tiltalende og lovende plate senere på høsten. I kveld er for øvrig gruppa å høre på Det gule galleriet i Stavern.

Det er Maple Stations første plate som er på vei, og i genuinitet og uttrykk er singelen svært lovende. Gruppa skriver all musikk selv, og sier selv deres musikk hører til i sjangeren pop/jazz.

Gruppa består av eks Briskeby-vokalist Liv Einarsen Eidspjeld, Anders Grimstad på trommer, Morten Forbord, bass, Pål Thorstensen, gitar og gjesteartister på platen er Espen Gundersen og Rune Sandnes på tangentinstrumenter.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags