Maple Station på Sporet

Strålende fornøyd: Det her er bare gøy, smiler firkløveret i Maple Station. F. V: Vokalist Liv E. Eidspjeld, gitarist Pål Thorstensen, bassist Morten Forbord og trommis Anders Grimstad.
(Foto: Myriam H. Bjerkli)

Strålende fornøyd: Det her er bare gøy, smiler firkløveret i Maple Station. F. V: Vokalist Liv E. Eidspjeld, gitarist Pål Thorstensen, bassist Morten Forbord og trommis Anders Grimstad. (Foto: Myriam H. Bjerkli)

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Release av sin musikkvideo lørdag.

DEL

Maple Station kunne knapt valgt en mer passende plass enn Sporet Jernbar på Larvik Jernbanestasjon for releasen av sin nye musikkvideo.

Maple Stations slipper i disse dager sin nye musikkvideo, «ButterCup», og i den anledning holdt det populære bandet to releasekonserter på Sporet Jernbar lørdag kveld.

Først en rusfri konsert for de under 18 år, og noen timer senere på kvelden, en ny konsert for de litt eldre.

Den første releasekonserten var til og med gratis, som et plaster på såret for dem som ikke kom inn på konserten Maple Station holdt under Kulturnatta 2009.

Skuffelsen for dem som måtte ha gjort vendereis den gangen var tydeligvis for lengst glemt. Stemning i det intime lokalet var upåklagelig, både hos publikum og band.

Liv Einarsen Eidspjeld og resten av bandet var i storslag, de småpratet, danset, spilte og sang seg gjennom den ca. en time lange konserten.

Den jazza feelgood-musikken falt tydeligvis også i smak hos det unge publikummet, mange nynnet og klappet med, og det var bare lovord å høre da konserten var over. Den ferske videoen ble vist på storskjerm på slutten av konserten, til kraftig applaus fra ungdommene.

«Butter Cup» musikkvideoen ble filmet i Brekkeparken i Skien en kjølig oktoberkveld 2009, ved hjelp av mange frosne statister og medielinjen på Hjalmar Johansen Videregående skole i Skien. Flere av de involverte var til stede under konserten, og Liv Einarsen Eidspjeld benyttet derfor anledningen til å rette en stor takk til alle dem som hadde vært involvert i prosjektet, og hun takket spesielt Daniel Fahre, Kaja Fjeld og Cathrine Eide som hadde gjort en kjempeinnsats under spillingen.

– Det her er bare gøy, smilte bandet etter konserten, vel vitende og sprudlende fornøyd med at de fremdeles bare var halvveis ferdig med kvelden.

Maple Station fikk strålende omtale da de slapp sin første cd-single med låtene «Buttercup» og «It was you». I disse dager er bandet nesten ferdig med å produsere sin aller første cd, og skal man tolke ut fra konserten lørdag kveld, så er det bare å glede seg til den kommende utgivelsen. Maple Station er definitivt havnet på rett spor.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags