Melankolske moll-komposisjoner er ikke lenger forbeholdt over-intime, dunkle konsertkjellere. De gjør seg også godt i større omgivelser. Svært godt i Minor Majoritys tilfelle.

Minor Majority kan ikke akkurat klassifiseres som et «feel good»-band. Likevel sørget de for godfølelse hos samtlige tilhørere på Kafé Kurth i går kveld.

Den norskekvintetten, med Pål Angelskår i spissen, spilte i går for et utsolgt Kafé Kurth.

Folk i alle aldere hadde samlet seg for å høre det kritikerroste bandet som ofte beskrives som en stillere utgave av Madrugada.

Til tross for at det var lavmælt og mørk pop som strømmet ut av høyttalerne, var det altså godstemningen som hersket i konsertlokalet i sentrum.

Med småsprell på scenen og kommentarer med stor publikumsappell, sørget de for den rette, intime stemningen gjennom hele konserten.

Minor Minority er for tiden på Norgesturné og sprer sitt melankolske budskap rundt på små og store plasser. Turneen er i anledning plateslippet tidligere i år.

Albumet «Reasons to hang around» har blitt rost opp i skyene av landets kritikere. Albumets førstesingel, «Come back to me», har også fått hyppig rotasjon på alle riksdekkende radiokanaler.

I går ble det servert en rekke låter fra det nyeste albumet, men også mer kjente og kjære sanger smøg seg ut fra høyttalerne og monitorene, via ørene og derfra rett inn til hjertet.