Melinda Elvenes fra Larvik (til høyre) skal representere Norge i «Miss Universe» i Las Vegas i august. – Dette er helt utrolig. Nå blir det spennende å se hva som skjer, sier hun opprømt til ØP Nett.

Melinda Elvenes (23) var en av sju finalister i åretes Frøken Norge-konkurranse. Finalen i konkurransen gikk lørdag kveld, og til slutt gikk altså Elvenes av med seieren sammen med Mariann Birkedal fra Stavanger. Elvenes skal nå representere Norge i den internasjonale Miss Universe-finalen, mens Birkedal skal kjempe om tittelen Miss World i Kina.

- Det har nok ikke gått helt opp for meg ennå, men dette er jo helt fantastisk, sier Melinda Elvenes til ØP Nett.

- Jeg har vært litt småsyk den siste uken, men det gjør ikke noe nå. Nå kommer det sikkert til å skje utrulig mye, og jeg får bare forsøke å henge med. Dette åpner for mange muligheter, og får bare forsøke å gripe dem så godt jeg kan, sier hun.

Frøken Norge 2010 ble arrangert på Best Western Sole Hotell & Herregård i Noresund lørdag kveld, og på scenen sto også rapperen Kristian «Sirius» Rønning fra Larvik, som i vår vant «Norske talenter» på TV 2.

- Det var mye Larvik der i går ja, og det var spesielt gøy. Et flott show etter en utrolig slitsom men morsom dag, sier Melinda Elvenes.

Melinda Elvenes er opprinnelig født i Botswana i Afrika, men hadde sin oppvekst i Larvik. De siste årene har hun arbeidet med sin bachalor-grad i utviklingsstudier, og ved siden av har hun arbeidet som modell. Før det danset hun i mange år fast hos Studio Nille i Larvik.

Moren til Melinda Elvenes, Sally Baatlehotse, sier til ØP Nett at dette åpner for store muligheter for hennes datter.

- Dette var helt utrolig. For en uke siden var jeg for første gang på Galdhøpiggen, og nå gikk min datter til topps her. Dette er rett og slett utrolig, sier hun til ØP Nett.

Sally Baatlehotse kom til Larvik for 10 år siden, og Melinda Elvenes, som har norsk far, kom til Larvik for 12 år siden.

- Moro at hun vant. Nå blir det spennende å se hvordan det går i konkurransen videre, sier Daniel Hamnes i «Frøken Norge» til ØP Nett.

Miss Universe-finalen går i Las Vegas 23. august, og der har altså Larvik for første gang sin representant på scenen.