Dr. Nielsen, min nye fastlege!

Dr. Nielsen: Fred Ove Halvorsen, Kari Anne Eikenes, Rebecca Nøstrud Isaksen og de andre i bandet gledet også porsgrunnsfolk på Sanden.

Dr. Nielsen: Fred Ove Halvorsen, Kari Anne Eikenes, Rebecca Nøstrud Isaksen og de andre i bandet gledet også porsgrunnsfolk på Sanden. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Jeg starter dette leserbrevet med å nevne at jeg er ikke fra Larvik.

DEL

MeningerJeg har mye familie her i byen, og en del venner. Vi var en liten «Telemarksbataljon» fra Porsgrunn som dro til Sanden Scene lørdag den 5. 5. for å høre og se Dr. Nielsen. Jeg hadde aldri opplevd dem live, men har hørt/sett litt på Youtube og visste litt hva det gikk om. Jeg kjenner dessuten Terjes Svendsens musikksmak.

Jeg visste at det var mye lokalstoff, at Terje skriver de fleste tekstene og at disse handler om steder, ting og mennesker i nærmiljøet i Larvik.
Dette var en kveld som sent vil glemmes, både på grunn av atmosfæren på Sanden, engasjementet til musikere og publikum, flotte tekster, og ikke minst, super musikk.

Bandet låt helstøpt, kompet var «steady as a rock», det var mye inspirasjon fra Waren Zevon og John Mellencamp på den rocka delen, i god Svendsen ånd, og Kari Anne Eikenes sang sååå variert og nydelig.
Den såre fiolinen til Rebekka Nøstrud Isaksen løftet musikken opp til et annet nivå.


Og så Fred Ove Halvorsen, da. FOR en kapellmester!  Full kontroll , nydelig gitarspelling. Ikke noen fiksfakserier, kun vellyd. Jeg har hørt Eric Clapton live i diverse settinger,og  jeg trur Doffen også har lyttet til ham noen ganger. Vi hørte det ekstra godt i «Wonderful Tonight» innslagene i låten som handlet om siste dans på Calle. Tøfft spelt!

Selv om vi ikke er fra Larvik, men derimot fra Porsgrunn, kjente vi oss igjen på mange av låtane. De gjelder jo egentlig oss alle. Forskjellige gatenavn og steder, originalene som ikke er der lenger. Alle småbyer har det samme.

I Porsgrunn burde noen gjøre som Terje Svendsen å skrive sanger om Johannes Gapær´n, Chaplin og Flaskesteppær´n. De er alle vekk.

Min konklusjon er i hvert fall at dette er den beste legekonsultasjon jeg noensinne har hatt, og Dr. Nielsen heretter blir  min fastlege.

Gødd være for en kveld, Doktor.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags