Mikrobryggeriet med eget Louis-øl

Stolt: Louis Jacoby er stolt over endelig å få sitt eget øl. Visesangeren ble tross alt kåret til årets ølhund allerede i 1990.

Stolt: Louis Jacoby er stolt over endelig å få sitt eget øl. Visesangeren ble tross alt kåret til årets ølhund allerede i 1990.

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Han har vunnet Prøysenprisen, skrevet en av landets nasjonalviser, vunnet Nitimens sommervisekonkurranse. Men å få sitt eget øl overgår det meste!

Han har luktet og smakt, og svelgja når han skulle ha spyttet – åkke som – nå er det snart på markedet, Louis Jacobys eget øl. Brygget av Larvik Mikrobryggerie og klar til salg over mikrobryggeriets disk 26. april.

– Jeg vil tro det er litt som å vinne Nobels fredspris, stort å være med på, sier hovedpersonen selv som har hatt grep om både malt og humle når ølet skulle få den rette smak.

– Jeg ønsker litt sødme, og et sted mellom bayer og pils. Et øl som også passer til kvinner, sier han og kaller ølet «Louis» en klassisk wienervariant.

– Her er det mye smak og det liker jeg, sier han over en nybrygget wiener sammen med daglig leder Siri Ulseth og direktør for Bryggeri- og drikkevareforeningen, Petter Nome.

26. april blir det konsert med trubaduren og det offisielle slippet av Mikrobryggeriets nye øl.

– Litt ølviser, litt alvor og mye tøys og tull over noen gode glass øl, sier Jacoby.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags