Ruller ut rød løper til julemoro: – Jeg regner med at billettene får bein å gå på

RØD LØPER: Kjetil Bruseth ruller ut den røde løperen foran Bedehuset og ønsker velkommen til julemoro både 1. - og 2. juledag.

RØD LØPER: Kjetil Bruseth ruller ut den røde løperen foran Bedehuset og ønsker velkommen til julemoro både 1. - og 2. juledag.

Frykter du at det blir for stille i heimen i jula. Bedehuset gjør hva de kan for å lokke folk ut. 2. juledag kommer hip-hop kongen Tommy Tee, og 1. juledag ruller Kjetil Bruseth ut juleløperen for Larviks egen Dan Bravo.

DEL

Tommy Tee anses som selveste gudfaren av hip-hop i Norge. Fortsatt er han aktiv musiker og har sitt eget radioshow på NRK P3, National Rap Show som er kanalens lengstlevende program og det eneste som har vært på lufta siden åpningen i 1993.

2. juledag våger han seg utenfor Oslo, og tar med seg sine egne gjester til Larvik og Bedehuset.

LES OGSÅ: Anmelderne reiste til Larvik for andre gang for å teste ut samme spisested. Men falt det i smak?

Kjetil Bruseth er stolt over å ha kapret en levende legende:

- Jeg har opplevd han flere ganger, og ingen får dansegulvet til å riste som Tommy Tee, sier Bruseth som kan røpe at DJ'en tar med seg noen gjester til julefesten.

LES OGSÅ: Bedehuset får sitt eget øl

- Denne dagen blir det 23 års grense, og jeg regner med at billettene får bein å gå på, sier Bruseth.

1. juledag blir det også muligheter til å treffe venner og riste julefettet av seg på Bedehuset. Da er det Dan Bravo som styrer musikken, og denne dagen er aldersgrensa satt til 20 år. Begge dager åpner dørene kl 21.00, og det blir ikke noe spisetilbud på noen av disse kveldene.

- Vi vet at mange ønsker å gå ut for å treffe venner, og vi så i fjor at dette slår an, sier Bruseth.

300 billetter blir forhåndssolgt på Bedehuset alle dager før jul, og resten blir lagt ut i døra fra klokka 21.00 samme dag.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags