Fra Honningsvåg til Køben - I år spiller gutta 31 konserter på 31 dager

Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland er klar for høstens turné.

Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland er klar for høstens turné. Foto:

Av
DEL

InnsendtDet har blitt en tradisjon at herrene Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland turnerer det ganske land i november og desember. I år starter de i landets nordligste by Honningsvåg i Nordkapp kommune og ender opp med fire utenlandskonserter til slutt. Da står blant annet København og Stockholm for tur.

Det som startet med i Hvarnes for 3 år siden og skulle være en enkelt julekonsert der, har nå blitt til en fullskala turnéproduksjon. – Vi gjør fortsatt alt selv, fra planlegging til endelig booking av kirker, hoteller og all øvrig logistikk. Lars og jeg startet arbeidet med årets turné i februar allerede, og har skrevet arrangementer og laget øvingsfiler til kor fra Honningsvåg til København, sier Eirik.

Guttene har nemlig med seg et nytt lokalt kor i hver eneste by, noe de er veldig happy med.

– Det gir oss en ekstra dimensjon, og er selvfølgelig et ekstra pluss i lokalmiljøene, sier gutta.

I Larvik har de i år som i fjor med seg Metodistkirkens gospelkor når de gjester Larvik metodistkirke den 18. desember. Støvland var tidligere selv dirigent for koret, som nå ledes av Magnus Brekke Aalbu, et velkjent navn i kulturlarvik.

– Det er klart det er stas at de kommer tilbake, og at vi igjen får være med å løfte showet til nye høyder, sier Maria Jeanett Rød, en av korets sangere.

Medina selv bedyrer at han var veldig fornøyd med både publikum og kor under fjorårets besøk!

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags