Revyer er alltid morsomt og år om annet dukker også Kjoserevyen opp. I år er det et slikt år med revyen «Tar råtta på´ræ» er årets tittel og de har premiere denne fredagskvelden. De spiller også forestilling både lørdag og kommende mandag. Lokalet Eikvang er lett å finne på veien inn i Kjose og en slik lokalrevy er alltid morsom, også for dem som ikke bor i bygda.

LES OGSÅ: Snart premiere på årets kjoserevy: – Publikum har absolutt noe å glede seg til

Stort og fargerikt

Fargespill er en årlig scenevinner her i Larvik. I rå stiller de sågar med selveste Marinemusikken på scenen.

Her blir det en opplevelse av hele verden på en scene. Fargespill Larvik og Marinemusikken møtes i en festforestilling av de sjeldne. Når sprudlende musikalitet møter det ypperste av profesjonalitet kan man garantere et fyrverkeri av en konsert og et fargerikt show. Fargespill Larvik med Marinemusikken er et nært møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans. Afghansk qataghani møter halling, somalisk dhantoo møter hip hop, barnesang fra Etiopia og Syria, folkesang fra Serbia og arabisk «Habibi» møter norsk gangar – alt i rammene av det beste av norske blåseensemblers profesjonalitet.

Dette fyrverkeriet vises med to forestillinger denne lørdagen.

LES OGSÅ: – Dette vil jeg være med på!

Konserthelgen

På konsertfronten dukker Jim Stärk opp i Bølgen fredag kveld. Dette bandet ga ut albumet «No Time Wasted» høsten 2003 og fulgte opp med Ep´en «Morning Songs», våren 2004. Etter seks album ble det nesten stille, siden 2012 har Jim Stärk gjort noen få korte turneer og enkelte konserter i Norge.

Sommeren 2017 ble bandet samlet igjen. Nå i «originalutgave» med Einar S. Fadnes, Inge Sørbrøden, Asbjørn Ribe og Tom Rudi Torjussen. Bandet gjør et knippe konserter i 2018.

Lørdagen er det gjenhør med Middelwood band på Larvik Mikrobryggeri. Et par lokale navn og et stort band byr her på livlig musikk som bør glede de aller fleste.

LES OGSÅ: Bluegrass med lokal forankring på Mikrobryggeriet

Samme dag dukker også bandet Real Roots opp både på Mikrobryggeriet på ettermiddagen og på Sanden på kvelden. Da snakker vi irsk musikk og feiring av St. Patricks Day.

Tenorenes søndag

Søndag er Nordic Tenors tilbake i kulturhuset. Nordic Tenors erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres stemmer vil gi uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer.

– Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humornumre som garantert vil gi lattermusklene god trim, sies det fra Bølgen.

Dette skjer på scenene

FREDAG

20.00 Jim Stärk, Bølgen, Sanden Scene

20.00 Operacafe. Il Passatore, Feyersgate

20.00 Kjoserevyen. Eikvang

LØRDAG

13.00 Åpning Larvik kunstforening: Astrid Wittersø, Galleri Bølgen

15.00 Fargespill Larvik med Marinemusikken

16.00 St. Patricks Day med Real Roots, Larvik Mikrobryggeri

18.00 Fargespill Larvik med Marinemusikken

19.00 Kjoserevyen. Eikvang

20.00 Middlewood band. Larvik Mikrobryggeri

21.00 Irsk aften med Real Roots, Bølgen, Sanden scene

SØNDAG

19.00 Nordic tenors Con Amore, Bølgen, Storsalen

MANDAG

19.00 Foredrag: Hjernen er stjernen. Bølgen, Storsalen

19.00 Kjoserevyen. Eikvang

TIRSDAG

18.00 Valgt det. Bølgen, Sanden scene