Gå til sidens hovedinnhold

Endelig internasjonal kontrakt for Kjerstie Heyn

Artikkelen er over 3 år gammel

Kjerstie Heyn har slengt på en e på slutten av fornavnet sitt og satser på en internasjonal karriere. Nå har hun signert med en stor produsent.

– For to uker siden signerte jeg endelig en kontrakt med den suksessfulle Hollywood-produsenten Geo Slam, som er kjent for sitt samarbeid med store navn som Jason Derulo, One Direction, Backstreet Boys og mange flere, stråler Kjerstie Heyn som alltid har jobbet mot en internasjonal karriere som artist.

Fikk kontakt

– Geo Slam og jeg møtte hverandre for to år siden da jeg deltok i en sangkonkurranse. Fra da av, visste begge at vi ønsket å samarbeide, men på den tiden var jeg ikke utviklet nok som en artist og han hadde så mange andre prosjekter å jobbe med at tiden ikke strakk til, forteller hun.

De holdt kontakten og etter to år kan hun endelig si at vi jobber sammen.

– Det kommer til å bli legendarisk! Jeg har lært så utrolig mye allerede. Geo Slam har et unikt perspektiv når det kommer til musikk, noe som er forståelig med tanke på at han jobber på toppnivå i musikkbransjen. Han er en perfeksjonist og han jobber hardt for å finne den rette sounden og styrken til hver enkelt artist.

Les også: Platekontrakt for Kjersti Heyn

Les også: - Jeg er helt i ekstase

Alltid musikk

– Musikk har alltid spilt en stor rolle i livet mitt og jeg fikk muligheten til å jobbe profesjonelt med musikk første gang i 2012, hvor jeg turnerte rundt med et Country band i ett år. Bandet skilte lag i 2013, men jeg mener at alt skjer for en grunn. Jeg tror at jeg måtte skille lag for å komme dit jeg er i dag. Erfaringen ga meg et godt grunnlag og jeg fikk en liten smak på hvordan livet som artist er og viktigheten av å kunne håndtere et slikt arbeid, sier Heyn som har gått gradene med deltakelse i UKM gjennom mange år, både som soloartist og som del av grupper.

Samt deltakelse i andre konkurranser.

– Jeg får nå nok en gang sjansen til å jobbe med musikk profesjonelt, men denne gangen blir det på toppnivå. Jeg kommer til å utvikle meg masse ved å jobbe sammen med noen av de største folkene bak noen av tidenes mest innflytelsesrike plater. Jeg har ikke helt klart å ta dette inn over meg helt enda, men det kommer vel, sier hun fornøyd med at det kanskje kan bli et gjennombrudd.

– Mitt mål har alltid vært å nå igjennom internasjonalt og denne gangen har jeg et etablert og internasjonalt team bak meg med masse erfaring. Denne kontrakten betyr alt for meg da jeg endelig har muligheten til å jobbe med så mange etablerte og dedikerte folk innen industrien.

Det er definitivt et stort steg i riktig retning for Heyn når hun nå har landet denne kontrakten.

– Det sykeste med det hele er at dette bare er begynnelsen! Med deres støtte og veiledning kan det bare bli bedre, slår hun fast.

Fargerik musikk

Hun har sunget ballader, vært vokalist for kulturskolens storband og frontet et countryband. men nå går hun for en mer fargerik musikalsk opplevelse.

– Musikkstilen er en blanding mellom pop og elektro, men med en god dose 80-talls vibber. Fargerikt, spektakulært og dristig, alt som representerer meg egentlig. Jeg håper folk kan takle det.

Prisbelønt produsent

Geo Slam er en svensk plateprodusent og låtskriver basert I Hollywood, Los Angeles.

– Han er en multi-Grammy vinnende produsent signert for RedOne-production sitt team. Han er låtskriver for 2101 Songs Publishing. Klientene inkluderer Lady Gaga, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Usher, Nicki Minaj og mange andre topptalenter, sier Heyn.

Geo Slam har blitt berettiget av noen av de største musikk og underholdnings organisasjonene rundt om i verden og er hyllet for sin profesjonelle oppnåelser. Han har deltatt på en rekke populære album som har vunnet gull, latinum og multiplatinum internasjonalt.

Nå har han tatt utfordringen med en jenta fra Larvik.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.