Wiz Khalifa til Stavernfestivalen

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Stavernfestivalen slipper nå første artist for neste sommers festival. De neste dagene skal i alt seks artister lanseres

DEL

- Det er utrolig gøy å slippe en av verdens mest streamede artister til stavernfestivalen 2018. En helt riktig artist for festivalen, som treffer bredt med massive hits og som uten tvil vil skape feststemning til sommeren. Dette blir en stor opplevelse, sier markedssjef Claus Heiberg i Stavernfestivalen.

LES OGSÅ: Stavernfestivalen vokser enormt og vil ha ny leder

- Cameron Jibril Thomaz, eller som de fleste kjenner ham, Wiz Khalifa - er klar for å rolle up til Stavernfestivalen! Rapperen som kommer hele veien fra Pittsburg, Pennsylvania, er klar for å dele sine sjuke hits med publikummet på festivalen. Han startet sin musikalske karriere med artistnavnet Khalifa (som betyr etterkommer og visdom), som han fikk tildelt fra sin bestefar, som også er beskrevet som en viktig inspirasjon. Han valgte senere å legge til navnet Wiz, forteller festivalen i en pressemelding.

I 2014 slapp han sitt femte studioalbum Blacc Hollywood, som gjorde det ekstremt bra, med navn som Miley Cyrus og Juicy J på lista. En av de mange låtene, ‹‹We Dem Boyz›› utmerket seg, og endte på 9. plass på Bilboards liste over de mest populære sangene i 2014.

LES OGSÅ: Stavernfestivalen har tapt seks millioner etter flytting

- Til tross for dette er hans største singel noensinne ‹‹See you again›› med artisten Charlie Puth. Den holder ennå rekorden som den mest strømmede sangen gjennom en dag på Spotify i USA, og har også rekorden som den mest strømmede på en uke verden over, og er per dags dato strømmet over 700 millioner ganger, forteller pressemeldingen videre.

Musikkvideon til låta har oppnådd ekstreme tall, da den i juli og august 2017 var den mest sette videoen på Youtube med over 3,2 milliarder avspillinger.

- Vi gleder oss til å høre den fantastiske låten og flere kjente hits som ‹‹Black and yellow›› og ‹‹Roll up›› på festivalen, og vi er klare for å se Wiz gjøre sin greie, skriver de.


Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags