På besøk i Stavern

Gjestende: Gro Kjøll er en av de gjestende kunstnerne som besøker Høstutstillingen for å vise frem hva de kan. Kjøll er blant annet kjent for Vestfoldstakken.

Gjestende: Gro Kjøll er en av de gjestende kunstnerne som besøker Høstutstillingen for å vise frem hva de kan. Kjøll er blant annet kjent for Vestfoldstakken. Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Gro Kjøll har kommet fra Holmestrand for å stille ut sin design og smykker på Høstutstillingen.

DEL

Galleriene Øst og Vest, i tillegg til Gro Kjøll, kommer utenfra og gjester Stavern disse dagene. Kjøll er en kles- og smykkedesigner fra Holmestrand. - Dette er første gang jeg stiller ut i Stavern under høstutstillingen, så jeg er kjempespent, forteller hun ivrig. Kjølls arbeid er inspirert av det rike Oseberg-funnet og vikingtiden. Hun er blant annet kjent for Vestfoldstakken. - Jeg ble inspirert av det rike funnet av tekstiler da Oseberg-skipet ble funnet. Fra de henta jeg idé og inspirasjon, forteller hun.

Gro Kjøll understreker at hun også er noe annet enn Vestfoldstakken. - Jeg driver med skinn og strikk også, i tillegg til smykker, forklarer hun, og legger til: - Nå gleder jeg meg utrolig til å vise meg frem sammen med andre i det utrolige fellesskapet som finnes her i Stavern!

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags