«Palace of Pleasure» med elektronikapop

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Mandag kveld sto «Palace of Pleasure» på scenen i Passagen, med den femte konserten i ØreNeseHals-serien.

DEL

Mandag kveld sto «Palace of Pleasure» på scenen i Passagen, med den femte konserten i ØreNeseHals-serien. Bandet trakk til seg mye publikum, og lagde god stemning utover natten.

Det er Brødrene Bøk & Co som arrangerer de seks konsertene i ØreNeseHals-serien, og det skal være musikk som gir deg medisin for i sommer. «Palace of Pleasure» hadde sin forrige konsert på Øyafestivalen i fjor, og det siste året har gått med til innspilling av et nytt album i studio. Albumet som blir deres sjette kommer i oktober, og en singel kommer i august.

- Dette er det første albumet jeg er med på, og jeg gleder meg til det kommer ut, forteller Justin Newall, som ble med i bandet i 2005. Det er hans andre besøk i Larvik, og han synes det er et fint sted å være om sommeren. De første medlemmene av bandet har spilt sammen siden 1994, men fikk sitt gjennombrudd med sin første Spellemanspris for albumet «Emperor Norton» i klassen dance/techno i 1997.

- Vi møttes først over fotballspill, og fant ut at vi også ville spille noe annet sammen, forteller Stian Torstenson. Han har vært med i bandet helt fra begynnelsen.

Da bakgården begynte å bli ganske full, gikk bandet på scenen, og de fremførte en blanding av gamle og nye låter. Mens de spilte var det flere som strømmet til da de hørte musikken. Publikum klappet iherdig etter låtene, og mot slutten var det flere tilhengere som våget seg ut på dansegulvet foran scenen. Da bandet var ferdig med sin opptreden, ble de klappet tilbake på scenen av publikum, og dro i gang flere låter. Etter litt over en time ga de seg, og publikum virket fornøyd med konserten. Bandet spilte fengende, og hadde masse kule lydeffekter ved hjelp av en mac. Live er «Palace of Pleasure» en uforutsigbar, høyeksplosiv blanding av elektronikk, punk, repetisjon, driv, ekko, show, nye låter, hits, gitarer, tung bass, dansing, god stemning og bra publikum.

Deres neste konsert er på Revolver i Møllergata i Oslo torsdag 21. august.

Den siste konserten i ØreNeseHals-serien er fredag 15. august, og da vil bandet «Don Juan Dracula» stå på scenen. Bandet er en norsk kvartett med variert musikkstil med retroelementer fra 80-tallspop. Gutta har gitt ut ti album fra 2000 til i dag.

«Palace of Pleasure»:

* Et elektronikaband fra Oslo som ble stiftet i 1994 som blander jazz, hiphop og pop inn i musikken.

* Består nå av Sigmund Floyd: vokalist og keyboard, Stian Torstensen: gitar og keyboard og Justin Newall: bass og gitar.

* Album: «Release The Pleasure» (Moondog, 1996), «Emperor Norton» (debut, 1997), «Popaganda» (S2 Records/PoP, 1999), «Betty Ford, Here We Come» (S2 Records/PoP, 2000), «The World Next Doo»r (S2 Records/PoP, 2004). Det sjette albumet kommer i oktober.

* Fikk Spellemannsprisen for «Emperor Norton» i 1997 og «Popaganda» i 1992.

* Bandet har også skrevet musikk til film, teater og lørdagsbarnetimens hørespill «Dødsdronen».

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags