Gå til sidens hovedinnhold

Honningsvågrevyen har rotet seg helt hit

Artikkelen er over 4 år gammel

Honningsvågrevyen med forestillingen «-Ja takk, edle deler» dukker, kanskje litt overraskende, opp i storsalen i Bølgen denne torsdagen.

Honningsvågrevyen kommer for første gang til Larvik og ensemblet sier de gleder seg helt vilt!

De er blitt kjent for sin nordnorske «påkantenhumor», hvor de nevner tabubelagte kroppsdeler.

De er også kjent for ikke å holde tilbake når det gjelder bruken av nordnorske superlativer. Derfor årets navn på showet «Ja takk, edle deler».

Og skulle noen ha sett de før så er dette et show med bare nye nummer. Noen av de gamle figurene følger selvfølgelig med på lasset. Kliff Arne blir vi ikke kvitt, et og annet etnisk innslag med særegne hodeplagg vil nok komme, parodier av kjente artister og mennesker i posisjoner som gjør at de ber om å bli parodiert – de kommer.

God musikk, med tekster som tar opp de merkeligste temaer.

Les også: En opplevelsesrik vår i vente

Les også: Bølgen kino vokser fra Hjertnes

Ingen er trygge: Bruktbilselgere, musikere, politikere, lærere, rørleggere, viddaboys and girls, arrangører, idrettsutøvere, ingen er trygge.

Besøk sørpå

Det blir harselert med nordnorske politikere som endrer dialekt, lokalkomikk fra Honningsvåg og nordfra generelt, og det snakkes om hvor fint og flott det er på Facebook, der alle juger om hvor mye de har fått gjort i løpet av døgnets 24 timer. Flere kjente artister som Bjarne Brøndbo og Willy Nelson blir parodiert, og Kari Bremnes synger en egen versjon av 10 000 tommeltotter. Og det starter med en fransk åpning.

Anmeldelsen som har fulgt etter turneen gir inntrykk av at gjengen har mistet noe på veien fra en lokalrevy nordpå til en omreisende revy som tar sikte på å glede hele landet.

Det er alltid vanskelig å leve opp til forventninger skapt av rykte om hvor morsomme de er, men i Bølgen torsdag kan du bedømme dette selv.

Kommentarer til denne saken