Kjente og kjære julesanger, sjarmerende unge solister, dempet belysning og godsnakk fra Hanne Krogh, satte den fullsatte Nanset-kirken i julestemning en hel måned før julaften. Krogh hadde valgt å holde sin første konsert av i alt 23 i årets juleturné i Nanset kirke, og folk kjente sin besøkelsestid.

I kirken var det bokstavlig talt varmt og godt, og sangene varmet enda mer. Den velkjente artisten Hanne Krogh underholdt publikum med flere kjente sanger og fikk hjelp av voksenkoret i Nanset kirke Kick, og deres dirigent Hanne Sønnesyn Berg, på flere av numrene. Med seg på turneen har hun også tenoren Torstein Sødal og fiolinisten Tarjei Nysted, mens Stein Austrud er musikalsk leder for konsertene.

Krogh loset den fullsatte kirken gjennom en tettpakket og variert juleprogram. Selv leste hun blant annet dikt og hyllet Alf Prøysen med både ord og sang.

Krogh fikk med seg en fullsatt kirke på «Glade Jul» og satte samtlige i julestemning.

Midtveis i konserten entret Nansets barnegospelkor kirken og konserten med Krogh. På rekke og rad med tente lys kom de unge sangfuglene inn i kirken mens de sang «Nå tennes tusen julelys». Barnegospelkortet i Nanset kirke består av to kor delt inn etter alder, «+» og «God som gull».

Koret stilte med flere solister under konserten, som ble arrangert av Lions Larvik og Nanset menighet. Nabago-sanger, Kathrine Amundsen, stemte i sammen med Hanne Krogh på «Det lyser i stille grender». Trioen Kristin Dolve Larsen, Frida Askeland Skuggedal og Ingvild Sønnesyn Berg underholdt med sangen «Angel».

Nabago, som skal synge på NRK på selveste julaften, sang flere nummer sammen med Krogh, blant annet «Hva skal vi gjøre juledagene» og «Gloria». Krogh rundet av førjulsarrangementet med «Deilig er jorden».