Scenegal gjentar suksessen

Fortsetter suksessen:  Magnus Brekke Aalbu, Liv Neslowe, Hedda Aronssen, Hans Petter Hammersmark og Magnus Brekke Aalbu gjorde stor suksess med «Spillelista» i fjor.

Fortsetter suksessen: Magnus Brekke Aalbu, Liv Neslowe, Hedda Aronssen, Hans Petter Hammersmark og Magnus Brekke Aalbu gjorde stor suksess med «Spillelista» i fjor.

Artikkelen er over 3 år gammel

Scenegals «Spillelista» ble en gedigen suksess på Teaterhuset Munken i fjor sommer. Nå tar de opp igjen konseptet, denne gangen med Anders Gjønnes på laget.

DEL

– Vi gleder oss skikkelig til å ta opp igjen tråden, sier Hedda Aronssen som allerede er i gang med å samle inn historier fra lokalbefolkningen til en ny ønskekonsert.

Og det blir samme konsept på samme sted.

– Vi skal selvfølgelig gjøre det enda bedre og spille enda flere forestillinger. At vi også har fått med oss Anders Gjønnes på laget, er vi veldig glade for. Hans Petter (Hammersmark, red.anm.) skal bli pappa og har valgt å ta en liten pause, sier Hedda.

Les også: Sommerens musikalske høydepunkt!

Ny på laget: Anders Gjønnes har mye å bidra med.

Ny på laget: Anders Gjønnes har mye å bidra med.

Tenker nye låter

Da forestillingen tonet ut i sommernatta i fjor, var gjengen bak allerede så smått i gang å tenke nye låter.

– Det var mange som kom bort til oss med flotte historier og musikkvalg i ettertid. Det gjorde at vi umiddelbart fikk troen på at dette også kunne gjentas kommende sommer, sier Aronssen som i tillegg til å sende meldinger til venner og kjente, også fikk formidlet ønsker om låtvalg gjennom en gjesteopptreden hos NRK Vestfold.

– Og noen har meldt seg helt uoppfordret med låtvalg og gode historier som passer perket til vårt konsept, sier hun og røper at både «Hollies» legedariske låt, «He ain't heavy, he's my brother», og Thom Hells «Over you» helt sikkert står på programmet til sommeren.

– I tillegg til litt Abba og Chicago, legger hun til.

Og for dem som ikke fikk fjorårets produksjon med seg – Spillelista handler om den sangen som har fulgt deg gjennom livet? Den som er «din», og som stadig dukker opp i rare øyeblikk. Sangen som minner deg om en du er glad i, og den hendelsen for noen år siden, eller den sangen du bare må danse til hver gang den settes på.

– Jeg tror vi klarte å skape en intim ramme rundt prosjektet, og vi fikk så mange gode tilbakemeldinger på at konseptet «traff». Og siden alle var så gira på å gjøre det igjen, er vi allerede godt i gang, jubler Hedda Aronssen som fortsatt er åpen for nye historier knyttet til spesielle låter.

Sju forestillinger – seks av dem smekkfulle – ble gjennomført i Munken og reaksjonene var overveldende positive.

Ny på laget

Ny på laget er Anders Gjønnes. Han falt pladask for konseptet som tilskuer og bidragsyter i fjor.

– Nyskapende, morsomt og kreativt. En type scenekunst jeg ikke har sett før og som var et feiende friskt musikalsk pust, sier Gjønnes som syns det var ekstra hyggelig å bli spurt.

– Vi er heldige som har Scenegal her i byen. De er alltid så på, og for meg er det en ære å bli med på noe som oppleves så personlig og ekte, sier Anders Gjønnes.

Premieredato er 13. juli.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags