Årets sommerforestilling fra den sprudlende gjengen på Grand hotell er utvilsomt gruppa Show Offs beste så langt. Revykabareten sprudler over av scenisk galskap, musikalsk storslagenhet og humor av solid merke.

De er jordnære, de er svigermorsdrømmer og de har publikums-tekke til gagns. Anders Gjønnes, Eivind Dundas, André Grønås og Åsmund Gjønnes Tvedten vet å trykke på de rette knappene for å sjarmere sine tilhørere i senk.

I går gjorde de det foran rundt 200 feststemte i bankettsalen på Grand hotell, og de satte starten på det som trolig blir en stor suksess i sommer-Larvik.

Det er originalbesetningen fra fem år tilbake som står på den nye scenen i hotellets storsal. De fire har forsøkt seg på ulike arenaer, og tydeligvis fått med seg viktig erfaring. Jubileumsshowet er nemlig svært så profesjonelt, glitrende sammensatt, og både tekstmessig og musikalsk gjort med grundig håndverk.

Show Off-gjengen er svært dyktige sangere, og spesialiteten er musikalstoff. Til tider har det nok blitt brukt vel mye, og det var med i går også. Denne gang imidlertid sofistikert satt sammen med gode revyinnslag og innslag med høy humorfaktor.

Fulgt med i Larvik har gjengen tydeligvis gjort også, og i løpet av kvelden leverte de fire revyinnslag med ferske lokale hendelser på en utrolig morsom måte. Mest var det ordfører Øyvind Riise Jenssen og Høyre-kollega Birgitte Gulla Løken som fikk sitt i «Øyvind Riise Jenssen - the musical», og det ble slettes ikke gjort med noen varsom hånd. Selv satt Riise Jenssen i salen og smilte, og syntes tydeligvis det var greit å bli parodiert når det gjøres på en bra måte.

Det klarte de fire i Show Off. Alltid smilende, aldri nølende, og både politikere, utelivsbransje og konkurrerende show i Stavern måtte tåle å høre sitt.

Showet på Grand hotell er strålende i regi, og den nye scenen i den overbefolkede bankettsalen fungerer utmerket til en nær, og heldigvis ikke altfor lang, forestilling som dette. Den én time og et kvarter lange seansen lyser av profesjonalitet, og musikalsk er den glitrende.

«West side story» ble fornøylig i en intrikat utgave som «Vestre Toten story», utdrag fra musikk av Jahn Teigen, The Beatles og Queen ble strålende høydepunkter, og «Nessun Dorma» fikk nesten taket i salen til å lette.

Show Off har blitt voksne, ingen tvil om det. I år leverer de et show som har alle elementer på plass, og som er et utmerket alternativ når sommerkvelden skal nytes. God fornøyelse!