– Sjokkert av at så mange er her

2.000 publikummere tok imot Kurt Nilsen da han gjester Arena lørdag kveld.

2.000 publikummere tok imot Kurt Nilsen da han gjester Arena lørdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Over 2.000 publikummere tok imot Kurt Nilsen da han åpnet juleturneen sin på Arena Larvik lørdag. Med stemningsfull julemusikk, glitrende musikere og levende publikum, ble konserten en stor opplevelse.

DEL

Allerede en halv time før konsertstart lørdag kveld, var Arena Larvik fullsatt. Konsertklare publikummere strømmet til for å få med seg Kurts julekonsert.

– Det er godt over 2.000 mennesker her i dag. Helt utsolgt! Vi har utvidet litt, og la til noen billetter i døra før konserten, sier en fornøyd Roger Albin, arrangør for julekonserten. Også artisten selv, var fornøyd med oppmøtet.

– Jeg tar det ikke for gitt at en fire år gammel plate fortsatt skal ligge på topp på VG-lista og på iTunes. Jeg blir nesten litt sjokkert av at så mange er her og kommer på konsertene våre. Dette har jeg gledet meg til siden august, sa Nilsen fra scenen lørdag, til applaus fra et entusiastisk publikum.

Skapte stemning

Årets juleturné startet Nilsen nemlig i Larvik lørdag.

På programmet sto i hovedsak julesangene fra albumet «Have Yourself A Merry Little Christmas». Allerede da konserten åpnet, med tittelsporet, var tonen satt i Arena; julestemningen var til å ta og føle på.

Publikum lente seg tilbake, og flere sang med til låter som «Perfect Day», «I'm Dreaming of a White Christmas» og «Christmas Song».
Med seg som gjesteartist hadde Nilsen med seg Christel Alsos, som fremførte vakre, melodiske sanger fra sin egen juleplate. Nilsen og Alsos fremførte også duetten «Baby It's Cold Outside».

– Ville ha en intim, avslappet konsert

Albin forteller at han ønsket å skape en intim setting rund konserten lørdag.

– Vi kunne ha sluppet inn enda flere, men da ville vi ha mistet den intime følelsen. Vi ville sørge for at folk har god plass, at de kan gå og kjøpe seg drikke, og bare kose seg og slappe av, forklarer han.

Og til responsen å dømme, var det nettopp det folk gjorde. Publikummere Anette Rygh og Gro-Anita Carlsen storkoste seg på konserten.

– Vi bestemte oss for å ta turen hit i kveld med én gang den ble annonsert. Vi er veldig glade i Kurts musikk. Han er utrolig flink! smiler de.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags