Gå til sidens hovedinnhold

Pål samler heavy metal-miljøet i Larvik: – Vi opplever en voldsom interesse

Artikkelen er over 2 år gammel

Pål Borgersen mener å ha kontroll over årets Spetakkelfestival på Sliperiet. Billettene går unna, folk fra hele landet har meldt sin ankomst og hovedpersonen selv skal opp på scenen med sitt eget band, Blindfolded.

- Jeg føler vi har full kontroll, sier Borgersen og poserer villig foran egen bil som har blitt en levende reklameplakat for den kommende festivalen.

Vaktmannskaper har fått sponset klær, Larvik kommune har gitt både sin moralske og økonomiske støtte til konserten og fortsatt melder band fra hele landet sin interesse for å spille på festivalen.

LES OGSÅ: Satans spetakkel i Sliperiet  

- Det er ganske utrolig, men vi opplever en voldsom interesse fra band som gjerne ville vært med. Dessverre har vi ikke plass til flere band, men jeg kan love at om dette blir en suksess blir det mange nye sjanser neste år, sier Borgersen.

Selv har han annonsert sitt eget band på scenen, og tredje sist ut spiller Blindfolded.

- Jeg gleder meg virkelig til å få ut alt overskuddet på scenen. Når du har organisert det hele sammen med styret, hatt festivalen i huet dag og natt blir det fantastisk å blåse ut noen egne låter med eget band, sier Borgersen.

LES OGSÅ: Et avkappet sauehode, knokler og spetakkel i Bølgen  

Selv om muligens noen rynker panna med tanken på en Spetakkelfestival til byen, tror han egentlig alle ønsker det skal skje noe i bakkebyen.

- Nå er sommeren over, og da er det godt vi har noe på gang. Larvik er en by som har et tilbud til alle og som går i alle retninger. I tillegg kan jeg berolige byens befolkning om du finner ikke snillere mennesker enn Death Metal fans, lover Borgersen.

Disse bandene står på scenen i Sliperiet neste lørdag: Insidious Disease, Mork, Blindfolded, Befouled, Hex A.D., Oak Thrash Tribute og National Freakshow.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.