Rustne herrer tar inn på hotell

Suksess: Jonas Fjeld og Ole Paus har alltid hatt suksess med «To Rustne Herrer». Nå dukker de opp i Stavern med sin ferskeste produksjon i sommer.

Suksess: Jonas Fjeld og Ole Paus har alltid hatt suksess med «To Rustne Herrer». Nå dukker de opp i Stavern med sin ferskeste produksjon i sommer.

Artikkelen er over 3 år gammel

Hotel Wassilioff har hentet inn et suksessrikt sommershow og har noen godbiter i tillegg denne sommeren

DEL

Årets sommershow blir «Hvis helsa holder»– The Show med Ole Paus og Jonas Fjeld. De to rustne herrene.

Ole Paus og Jonas Fjeld er altså tilbake som To rustne herrer og feirer sitt 20-årsjubileum med nytt show.

– Velkommen til en strålende aften med to rustne herrer som ønsker å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring – hvis helsa holder, sier hotelldirektør Morten Christensen som inviterer til premiere 26. juli.

Forestillingen har tidligere gått for fulle hus på Chat Noir i Oslo og er satt opp en uke i planen til hotellet i Stavern.

– Det er åpning for flere forestillinger hvis dette skulle ta helt av, røper Christensen som er veldig fornøyd med bookingen.

– Dette er gode navn som passer inn i miljøet, årstiden og hotellet, slår han fast.

Les også: Han jakter på sitt tredje hotell

Les også: Tellefsen klar for mer kammermusikk

Hver for seg har de bak seg eventyrlige karrierer og har sunget seg inn i den norske folkesjelen. Og begge har de fått bekreftet sin posisjon som landets største låtskrivere gjennom nytolkningene i «Hver gang vi møtes»på TV2.

Ole Paus har medvirket på hele 42 plateutgivelser siden 1970, og annonserte i 2013 at han legger opp som plateartist. Jonas Fjeld som egentlig heter Terje Jensen, har siden 1972 lagt bak seg en betydningsfull diskografi både med Jonas Fjeld Band og som soloartist.

Det skjer mye

– Vi har lært litt hvert år og sett hva som fungerer og hva som ikke slår an. Samtidig skjer det mer og mer i Stavern og det må vi ta hensyn til, sier hotelldirektøren.

Han peker på Stavern Live som en spennende nykommer.

– Det er veldig positivt for oss. I tillegg skal Det Gule Galleriet gjøre mer og så håper vi Stavern-Festen kommer på plass. Alt dette gjør at vi gjør mindre konserter med kjente navn enn tidligere, sier Christensen.

Samtidig som Stavernsfestivalen dundrer til på Larvik Golf Arena, starter Kammermusikk i Stavern.

– Det er forskjellig publikum, så det gjør ingenting, selv om det blir kamp om rommene her, smiler Christensen som har et av kammermusikkarrangementene på sitt eget hotell.

– Det er alltid populært. I tillegg får vi Jan Eggum tilbake for femte år på rad. Like populær hvert år. Det er gledelig.

Samtidig sier hotelldirektøren at det skal blåses nytt liv i Tatjana og i baren på hotellet.

– Her blir det trubadurer, men ikke de store navnene.

men levende musikk og livlige kvelder skal det bli både oppe og nede.

Kanskje kommer Jenny

I fjor var sommershowet med Jenny Jensen og Hans-Erik Dyvik Huseby med Cornelis Vreswiijk som tema.

– Det jobbes med å få de tilbake, røper Christensen.

– Men da må de komme med en mer sommerlig profil. I fjor ble det for mørkt og trist. Men klarer de det så tenker jeg å gjøre show med de både her på Wassilioff og i bakgården på Hotel Kong Carl i Sandefjord, sier han.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags