Klare for The Dire Straits Experience

KLART FOR KONSERT: Med Stavernsøya i bakgrunnen er alt duket og klar for en god konsertopplevelse fredag kveld med The Dire Straits Experience.

KLART FOR KONSERT: Med Stavernsøya i bakgrunnen er alt duket og klar for en god konsertopplevelse fredag kveld med The Dire Straits Experience. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Alt er duket og klart for The Dire Straits Experience på Fredriksvern Verft. – En konsert her på Verftet med Stavernsøya i bakgrunnen er noe jeg synes de fleste bør oppleve, forteller Festningsforvalter Trond H. Bergan.

DEL

Midt i Stavernfestivalen tilbyr Stavernlive et alternativ når de setter The Dire Straits Experience på scenen på Fredriksvern Verft. Arrangøransvarlig Karoline Løvall er klar for å tilby tilskuerne en hyggelig opplevelse.

– Det ser ut til å bli bra vær og vi ønsker at så mange som mulig skal få en god konsertopplevelse.

LES OGSÅ: The Dire Straits Experience med klassikerne alle kjenner

Fokuserer på god opplevelse

Arrangøren håper på å gjenta fjorårets suksess på Verftet og forteller at arbeidet mot konserten har gått bra.

– Prosessen har gått som smurt. Vi har et veldig godt konsertområde på Fredriksvern Verft og hvis været holder seg ser det ut til å bli et godt arrangement.

– I fjor hadde vi rundt 1- til 1.500 tilskuere og satser og håper på det samme i år også. Hovedfokuset vårt er ikke å nødvendigvis pakke så mange som mulig inn på området, men å gi de som kommer en hyggelig konsertopplevelse.

Festningsforvalter ved Fredriksvern Verft, Trond H. Bergan er også positivt innstilt på kveldens konsert.

– Det er en flott utnyttelse av det anlegget vi har her på Verftet og et slikt type arrangement vi ønsker velkommen. En konsert her på Verftet med Stavernsøya i bakgrunnen er noe jeg synes de fleste bør oppleve, avslutter Bergan.

The Dire Straits Experience går på scenen på Fredriksvern Verft klokken 21:00. Dørene åpnes 18:00.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags