Dans, humor og trippel konsert på Det Gule Galleri i påsken

TRADISJON: Maria Merethe Trøens varme konserter på Det Gule Galleriet er en tradisjon både påske, sommer og i julen.

TRADISJON: Maria Merethe Trøens varme konserter på Det Gule Galleriet er en tradisjon både påske, sommer og i julen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Når Det Gule Galleriet har gjort unna DJ-kvelder og en morsom påskestandup, er det igjen klart for en serie konserter med Maria Merethe Trøen i de trivelige lokalene i Stavern.

DEL

InnsendtHelt mot slutten av påsken, etter kvelder med heftig Djs, en skjærtorsdag med standup av komedievarianten og en ny lang fredag med DJ, kan du få lene deg tilbake. Da er det tid for å puste fritt og høre Maria Merete Trøen synge et knippe nøye utvalgte låter som smører både ører og sjel, resten av påsken.

Med seg har hun gitarist Kristian Th. Nygård og Henrik Madsen på perkusjon, og forhåpentligvis et stort publikum som har vært på slike konserter tidligere. For det har vært en god del av de. Med fulle hus.

– Dette blir et svært stemningsfullt møte med det kjente og det kjære og det litt mer ukjente. Alt svøpt inn i vakre arrangementer og balsamerende lyd, sier Maria Merethe Trøen selv.

LES OGSÅ: Birgitte er ny sjef på «Gule», og hun har planene klare: – Det bør skje noe mer her i Stavern

Tradisjon med Maria Merethe på Gule

Maria Merete Trøen har bygget opp en sterk tradisjon på Det Gule Galleri i Stavern med dette konseptet.

– Nytt i påsken er at jeg har med meg fantastisk perkusjon ved Henrik Madsen og en like fantastisk gitarist ved navn Kristian Th. Nygård. Sistnevnte vil også bidra med sang både alene og sammen med meg, røper hun.

Tanken er å skape en stemning som inviterer folk inn i en avslappende og musikalsk sterkt formidlende tilværelse. En tilværelse hvor hverdagen legges igjen på utsiden og skuldrene senkes ned til det absolutt laveste nede i kjelleren på Det Gule Galleri.

– Det blir presentert kjent materiale i helt nye innpakninger og det vil også presenteres noe litt mer ukjent, men dog like vakkert. Her skal det favnes bredt, og det skal være noe for alle og enhver, lover artisten.

Konserten spilles en gang påskeaften og 2 ganger 1. påskedag.

– Da har man mulighet til å velge det som passer akkurat deg, smiler hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Formidler stemninger til sørgende

Formidler stemninger til sørgende

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags