Sigrid til Stavernfestivalen

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er allerede klart at Astrid S, Wiz Kahlifa og David Guetta og Lars Vaular kommer til neste års Stavernfestival. Nå er også Sigrid med på lista.

DEL

– Det fantastiske stjerneskuddet er klar for festivalen, sier Vibeke Ulvær Dahl fra Stavernferstivalen.

Etter å ha lært hvordan man skriver låter av broren sin, har Sigrid påbegynt ferden for å ta over verden. 21-åringen har en fantastisk og særegen stemme, og hun kan skryte på seg en utsolgt norgesturne og liveopptredener på show som Skavlan og ‹‹The Late Late Show with James Corden››.

Med veldig musikkinteresserte foreldre og en bror som var musiker, har Sigrid fra begynnelsen lært hvor viktig det er å skrive virkelig gode tekster. Etter å tidligere ha vært usikker på valget, har Sigrid, heldigvis for oss, valgt å satse fullt på musikken.

Hennes debutsingel ‹‹Don’t Kill My Vibe››, en pop banger man blir avhengig av, ble listet både i Norge, England, Australia og Skottland, og ble etterfulgt av en EP som høstet flere gode anmeldelser. Den 11. desember skal hun spille på Nobelkonserten sammen med flere andre stjerneskudd, og hun er nominert i samtlige kategorier i P3 Gull.

- Fremtiden ser fantastisk ut for Sigrid, og vi gleder oss til å se henne på festivalen i juli, avslutter festivalen i sin pressemelding.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags