Det var til stor glede for publikum, som fikk oppleve lune og melankolske toner i den stemningsfulle hagen ved Tollerodden.

- Jeg var litt nervøs før konserten, for det blir ofte sånn når man spiller på hjemmebane. Men det er greit å være litt nervøs, for da skjerper man seg litt, smiler Arne Johan «Bellman» Rauan.

Under gårsdagens konsert fremførte han mange lunefulle og stemningsfulle låter, og fikk god musikalsk drahjelp av broren, Pål André Rauan, på keyboard og Eirik Vigeland på kontrabass.

Omkring 100 publikummere overvar gårsdagens konsert, og det var vertinnen, Elisabeth Holm, godt fornøyd med.

- Det er hyggelig at mange publikummere tok turen innom elleVilla, og jeg er veldig glad for at jeg booket Bellman. Han er en utrolig flink artist, og det er ekstra moro at han er fra Larvik, sier Holm.

Mange larvikinger koste seg i hagen i elleVilla i går, deriblant ekteparet Anita og Tom Erik Klepaker Hansen.

- Konserten med Bellman var veldig bra, og det var fint å nyte de rolige og avslappende sangene i den koselige hagen i elleVilla. I tillegg var det god stemning blant publikum, så vi storkoste oss, smiler de.

Neste artist på menyen til konsertserien «Kveldsmat» er Unni Wilhelmsen - som entrer hagen i elleVilla onsdag i neste uke.