Gå til sidens hovedinnhold

Ku-le kalendergutter

Artikkelen er over 4 år gammel

Styrvoll Ungdomslags revygruppe er klare med sin tredje kalender. Nå er det tidenes siste ordfører i bygda som har fått æren av å være desembergutten

«Ordførersanking» med undertittel: «Kom hjem - nå er tida di over» er følgeteksten når Lardal kommunes innbyggere blar over til desember 2017. Da er tida for både kommune og ordføreren som kjent over, men både bygdesamfunnet og revymiljøet skal fortsette like sterkt som før, lover ildsjelene i revygruppa «Splitter Pine».

- Knut Olav Omholt er sporty og stilte villig med ku til desemberbildet. Men han ville ikke samtidig være ordfører, så den jobben tok vår egen Kjetil Styrvold på seg med glede. Han fikk til og med låne ordførerkjedet, sier Ove Røsholt som selv har latt seg avbilde som novembergutt under tittelen: «Drop barten - ta sjekken!»

Fast fotograf

- Vi har mange forskjellige motiver, og det er Kjell Harangen som er vår faste fotograf og som også har mange av ideene til bildene.

Det er tredje året revygjengen gjør dette, og begge gangene tidligere har opplaget på mellom 3- og 400 kalendere gått som varme hvetebrød.

Kommer på søndag

- Det hjelper godt på økonomien, og gjør oss i stand til å lage enda bedre revyer i årene framover, sier Røsholt og advarer lardalsfolk om at på søndag kan det stå en revyartist utenfor døra før du aner.

- Ha penga klare, og er du ikke hjemme kommer vi plutselig tilbake. Ellers kan du kjøpe kalenderen på Sparbutikken, på Steinsholt Marked eller sende en mail til ove.snekker71@gmail.com.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.