Suksess med nytt konsertlokale

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Brødrene Bøk ga tommelen opp for Farris Bad som konsertsted, da Bellman og Petter Carlsen bød på musikalsk varme lørdag.

DEL

- Vi er absolutt fornøyde med billettsalget for i kveld, meddelte Andreas Gilhuus lørdag, mens oppvarmer Petter Carlsen holdt på.

Gilhuus og de øvrige Brødrene Bøk var på forhånd en smule engstelige for at Grand Prix- showet skulle stjele publikum fra Bellman og Petter Carlsen, men lørdag var det ikke tegn til at folk holdt seg hjemme. Publikum i alle aldere sørget for at kildesalens intime lokaler nesten var fulle.

- Jeg har sett flere her i dag som jeg ikke har sett på konsertene tidligere, fortalte Gilhuus, og håpet de nye publikummerne dermed vil følge med på senere arrangementer.

Gilhuus benyttet anledningen til å rose Farris Bad som konsertarena.

- Det har vært utrolig fint å holde konsert her for første gang. Artistene bor her på hotellet, og alt utstyr var klappet og klart da vi kom, fortalte han.

- Vi visste på forhånd at vi tok en risk ved å ha konsert på et sted som er så annerledes som de tidligere, men dette har gått fint.

Dermed ser det ut til at Brødrene Bøk kan komme til å arrangere flere musikalske opplevelser på det nye hotellet.

- Lydmann og artister har skrytt veldig av lyden og scenen, så her kan vi gjerne tenke oss å holde flere konserter.

Altaværingen Petter Carlsen har høstet mye ros for sitt album «You Go Bird», og beviste at rosen var fortjent da han varmet opp for Bellman lørdag. De to stiller under samme musikkparaply, selv om Carlsen stilte uten band, med kun gitaren som selskap på scenen. Med Bellmans strykere og øvrige musikere fikk publikum servert en vakker samling melankolske poplåter fra Bellman og Carlsen.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags