Nå kan store og små ta en ferie på musikal i Stavern

Artikkelen er over 3 år gammel

Galeiscenen byr hvert år på en mengde tilbud. Her er sommerforestillinger, konserter og ikke minst en egen musikalskole for barn og unge.

DEL

Ikke før har suksessen med Olsenbanden jr. på rocker’n lagt seg, så går tradisjonen tro startskuddet for årets musikalskole for barn og unge på Galeiscenen.

Instruktørene Tina Vilenica og Hanne Kristoffersen kan love sang, dans og teaterglede i sommerferien.

– Det er fortsatt noen ledige plasser, så skynd deg å melde deg på, sier Kristoffersen.

Den årlige musikalskolen har gjennom flere år etablert seg som en fast og god sommeraktivitet for teater- og musikalinteresserte unger.

Hver dag fra 3.–7. juli fylles Galeiscenen igjen med musikalspirer i alderen 7–18 år.

Denne gangen er det ikke bare én musikal, men musikk fra mange musikaler som vil være med. Satt sammen blir dette en historie om elevene på en musikalskole i Stavern, som har ofret blod, svette og tårer for å oppnå sin store drøm. Som før blir alt dette til på deltakernes premisser.

Les også: Helmax med Olsenbanden Jr.

Les også: Smartine måtte ha hjelp av Økokrim

– Hvor langt man kommer og hva man får til er jo avhengig av gruppen som er med, men en liten visning eller avslutningsforestilling for foreldre og familie blir det den siste dagen, sier Tina Vilenica.

Vilenica har lang erfaring fra musikk, dans og teater, med bred utdanning fra både inn- og utland. Hun har jobbet med scene og forestillinger innen både skole og fritidsaktiviteter.

Galeiscenen: Hanne Kristoffersen er en av ildsjelene på Galeiscenen.

Galeiscenen: Hanne Kristoffersen er en av ildsjelene på Galeiscenen.

– Vi er veldig glade for at hun har tatt seg tid til å jobbe med vårt sommerkurs, sier Hanne Kristoffersen, som også skal være instruktør på kurset.

Rom for alle

Kristoffersen er kjent for de fleste som har deltatt på kurs på Galeiscenen. Hun er scenens faste kurskoordinator, og har lang erfaring fra sceneoppsetninger, både på og bak scenen. I tillegg til undervisning har Kristoffersen jobbet mye som prosjektleder og produsent av forestillinger, og sammen med Tina Vilenica leder hun årets sommerkurs.

– Dette er en morsom uke for både store og små, der vi leker mye og sammen kommer fram til et produkt, sier Tina Vilenica. Hun og Hanne Kristoffersen gleder seg til å ta imot sang- og teaterglade barn og unge den første uka i juli.

– Hos oss er det rom for alle, og det er fortsatt muligheter for å melde seg på, avslutter Kristoffersen.

Se mer på http://galeiscenen.no/musikalskolen-2017/ 

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags