– Forestillingen spilles for fulle hus over hele landet, og vi møter et stort publikum som består av både teater- og litteraturinteresserte, fagfolk, studenter og familier med barns som har spesielle behov. Også i Larvik er det stor interesse for forestillingen, forteller Riksteatret som kommer til Bølgen allerede mandag med forestillingen «Tung tids tale».

Forestillingen handler om barn med spesielle behov, men også om så mye mer.

Daniel er tre år, og foreldrene gleder seg over hvor flink han er til å synge. Men så slutter snakkingen. Latteren vender seg innover. Den lille gutten forandrer seg. For moren begynner en kamp, først for å forstå hva som skjer med gutten, og så for å få hjelp til å gi ham den omsorgen han trenger. Mødre skal aldri gi opp, blir det sagt, men når må de godta at ingenting blir som det var?

(saken fortsetter under bildet)

LES OGSÅ: Det rockes, det jazzes, det spilles, det synges og det blir latter, sorg og spenning på Larviks scener i helgen

Akrobatisk nysirkus på tirsdag

Fuana er et moderne sirkusensemble som kombinerer akrobatikk og fysisk teater med live musikk.

Ensemblet består av seks internasjonale utøvere i verdensklasse; fem akrobater som møttes på den verdensledende sirkusskolen i Sverige, DOCH, og en prisvinnende livemusiker.

– Forestillingen er en fengslende utforskning av urinstinktet. Den tar for seg kurtiseringsritualer, naturens aggressivitet, konkurranseinstinktet og den grunnleggende gleden av lek, forteller Bølgens program.

Alt er scenesatt med utgangspunkt i utøvernes forskjellige sirkusbakgrunn.

LES OGSÅ: Lise ville gjøre noe spesielt til kjærestens bursdag. Nå står hun eneansvarlig som arrangør for Hellbillies-konsert

The Posies starter i Larvik på onsdag

The Posies feirer stort 30-årsjubileum og starter sin norske miniturné i Larvik onsdag kveld. Stedet er Blåboksen og der vil det bli både intimt og tett.

Bandet er ute på en omfattende verdensturné, til fryd for tilhengerskaren. Stadig flere har oppdaget at bandet leverer kvalitetsrock på øverste hylle. The Posies anno 2018 består av Jon Auer, Ken Stringfellow, Mike Musburger og Dave Fox.