- Dette blir fantastisk. Jeg er selv Eidsvåg-fan og var på konserten i Helgeroa i fjor sommer. Da Oscar Danielson plutselig entret scenen midt i seansen og framførte fire låter, ble jeg helt bergtatt, forteller en entusiastisk driver av elleVilla, Elisabeth Holm.

Etter hyppig e-post-veksling i hele vinter, har nå Holm lyktes i å arrangere en konsert med artisten i sin idylliske bakhage.

Oscar Danielson er en svensk forfatter og musiker, som siden 1996 har gitt ut tre plater og to bøker i hjemlandet. I fjor ble Danielson «lansert» i Norge, med eget norsk plateselskap og management, utgivelser av tidligere plater og deltakelse i Bjørn Eidsvågs sommerturné.

Musikkjournalist og radiomann Finn Bjelke har uttalt følgende om den lavmælte svensken:

«Den svenske artisten er så forsiktig at et mildt vindpust får melodiene hans til å forsvinne (...) Verdens beste svenske. Den beste kuren mot det meste. Burte vært på blå resept!»

Med det er det bare å glede seg til den underfundige svenske visepopmusikanten.

- Mange har kontaktet meg for å forsikre seg om at det virkelig er den samme Oscar Danielson som spilte i Helgeroa. Han har tydeligvis sjarmert flere enn meg selv.

- Jeg gleder meg virkelig til dette, og håper mange tar turen. Her blir det konsert uansett vær, lover Holm.