Amanda fra Larvik kjemper en ny kamp på tv denne fredagen

DUELL: Amanda Rusti (21) fra Larvik som skal i duell med Viktoria Birkeli (20) fra Oslo i The Voice fredag kveld.

DUELL: Amanda Rusti (21) fra Larvik som skal i duell med Viktoria Birkeli (20) fra Oslo i The Voice fredag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sist fredag var Amanda Hellesøe Rusti (21) i knockout mot en jente fra Alta i tv-programmet The Voice på TV2. Denne fredagen er det ren duell med en jente fra Oslo. Og nå gjelder det virkelig i kampen om veien videre i konkurransen.

DEL

Nå går The Voice inn i en ny fase og deltakerne skal synge mot hverandre i dueller. Mentorene har satt sammen to og to som synger duett sammen. Og mentorene må igjen ta vanskelige valg. Den som står igjen kan de andre mentorene stjele, nytt i år er at de kan stjele så mange ganger de vil.

Sist helg slo Amanda Hellesøe Rusti knockout på motstander Anne Gudrun Michalsen (23) fra Alta som sang «Lush Life» av Zara Larsson. Amanda sang da «Running With The Wolves» av Aurora.

LES OGSÅ: Slik gikk det da Amanda fra Larvik skulle slå knockout på Anne Gudrun fra Alta i The Voice

Nå er det ren duell

Blant kveldens duellpar fredag finner vi Amanda Rusti (21) fra Larvik som skal i duell med Viktoria Birkeli (20) fra Oslo. De skal synge «Stay» av Zedd & Alessia Cara. Begge hører til Team Martin.

– Sist var det knockout og nå er det duell. Nå synger vi en sang sammen. Sist var det en sang hver. Nå blir det et mer samarbeid, men det er fortsatt bare en av oss som går videre, forteller Amanda før fredagens sending på TV2.

Sist kunne hun velge sin egen sang. men nå må hun gjøre det hun får beskjed om.

– Det er Martin som velger sang for oss. Vi har øvd en del sammen i forkant. Masse. Heldigvis fikk jeg en motstander jeg hadde god kontakt med fra tidligere. Det er lett å samarbeide med henne og vi har det gøy når vi øver. Fint å samarbeide litt. Det er ikke så ofte jeg synger duetter, forklarer hun.

Håper Larvik følger med

Det var lenge hemmeligheter rundt hvem man skulle synge mot.

– Så det ble spennende å få vite. Jeg er veldig spent på forhånd. Det var jo en sang jeg ikke hadde valgt selv og en utfordringen. Martin vil ha meg ut av komfortsonene. Han synes jeg er litt for snill. Det tror jeg denne låten får gjort noe med. Så det er bare å glede seg slik jeg gjør, avslutter Amanda og håper Larvik krysser fingrene for henne denne gangen også.

LES OGSÅ: Nå skal Amanda (21) konkurrere om videre deltakelse i The Voice

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags