Cathrine (38) dukker opp på skjermen din tirsdag kveld

PÅ TV: Cathrine Bengtson har ofte vært solist med Kick. Tirsdag skal hun prøve å få 100 dommere til å reise seg for henne på TV.

PÅ TV: Cathrine Bengtson har ofte vært solist med Kick. Tirsdag skal hun prøve å få 100 dommere til å reise seg for henne på TV. Foto:

Cathrine Bengtson slipper seg løs foran mikrofonen i programmet All Together Now på TV Norge tirsdag.

DEL

All Together Now Norge er et nytt underholdningsprogram som er på vei inn i sin sjuende uke, ledet av Anne Rimmen. I hver episode går åtte sangtalenter på scenen for å synge seg til den store finalen, men for å komme dit må de begeistre en jury ledet av Didrik Solli-Tangen.

Juryen er en samling av 100 musikere, artister og andre. Den som får flest av dem til reise seg og synge med, får flest poeng.

– Jeg ble kontaktet av produksjonen til All Together Now Norge i høst. Dette var et helt nytt konsept for meg og hvis jeg noen gang skulle være med i en sangkonkurranse, så var det nok denne, smiler Cathrine Bengtson som mange kjenner fra Studio Nille og andre aktivitetstilbud her i Larvik.

Men hun påpeker at All Together Now ikke er en talentkonkurranse.

– Jeg eier ikke konkurranseinstinkt, og dette programmet spiller mer på allsang og godfølelse enn konkurranse, sier hun og påpeker at all sang er viktig.

For en drøy uke siden var hun blant annet gjesteartisten på Gloppesenterets fredagskafé.

Kun en artist til i dette programmet har tilknytning til Larvik. Det er Cecilie Schilling, som gikk videre fra et av de første programmene.

LES OGSÅ: Det ble ekstra spennende for Cecilie i All Together Now

Presenterer seg som jazzvokalist

– Vi måtte liste opp seks låter og sette de i rekkefølge i forhold til hva vi hadde mest lyst til å gjøre. Fire av mine ønsker var potensielle å bruke. Og fikk da klarsignal på alle fire låtene.

Så måtte de velge to låter, i tilfelle det ble duell mellom plass to og tre.

– Jeg valgte låten «All of me» versjonen til Billie Holiday. Synger litt jazz da vet du, ler hun.

– Jeg merket fort på audition at de ønsket meg inn i jazzsjangeren. Dette er jo morsomt.

LES OGSÅ: Amanda fra Larvik hadde stemme nok – gikk videre i The Voice

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags