Gå til sidens hovedinnhold

Slik gikk det med Victoria i Norske Talenter fredag

Artikkelen er over 2 år gammel

Under fredagens semifinale i TV2s Norske Talenter kjempet Victoria Hovland (17) fra Larvik om en plass i finalen.

Sist semifinale deltok Kristine Emilie Krüger fra Larvik og leverte en veldig god opptreden, uten at det ga finaleplass.

Denne fredagen var det larviksjenta Victoria Hovland som skulle kjempe om en plass i finalen. Som andremann ut i kveldens semifinale av Norske Talenter fremførte Victoria låten «Tough Lover» av Christina Aguilera.

Blandede tilbakemeldinger fra dommerne

Victoria har sunget aktivt i mellom fire og fem år, og går til sangpedagog ukentlig. Etter opptredenen fikk hun blandede tilbakemeldinger fra dommerne.

– Jeg liker det, men nå syntes jeg at stemmen din ble litt flat. Jeg skulle ønske du valgte en låt som viser mer av registeret ditt, men jeg syns nummeret i seg selv var veldig tøft, sa Bjarne Brøndbo, en av dommerne i konkurransen, etter Kristines opptreden.

En av de andre dommerne, Janne Formoe, måtte si seg enig med Brøndbo.

– Du er veldig dyktig, og har en god stemme, men jeg savnet det lille ekstra akkurat i kveld. Men du har absolutt noe å gjøre på en scene, uttalte Formoe.

– Tilstedeværelsen din på scenen har vært din styrke hele veien. Det er alltid en fest å se på deg! Jeg syns at dette gikk veldig bra, så her er det bare til å kjøre på, mente Mia Gundersen etter Victorias opptreden.

LES OGSÅ: – Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det har ikke vært så lett å holde det hemmelig

Ingen finaleplass

Etter at dommerne hadde gitt sine tilbakemeldinger, kunne Victoria selv fortelle at nervene nok spilte inn på opptredenen.

– Nervene mine har vært litt sånn av og på, men de tok nok litt overhånd fordi dette er live, sa Victoria.

Da programleder Solveig Kloppen avslørte hvem som var topp tre etter stemmene fra publikum, var ikke Victoria en av dem. Victorias eventyr i Norske Talenter tok dermed slutt denne fredagen.

Det var Emil Hvattum Bjørnstad og tango-paret Steinar Refsdal og Cyrena Drusine som gikk videre til finalen.

LES OGSÅ: Her er det klart for noe helt nytt lørdag, men du deltar på egen risiko!  

Kommentarer til denne saken