Suksess med «afterparty»

Suskess etterfest: Konseptet 'afterparty' ble populært, og nesten 200 kom til Fabrikken lørdag kveld. Både UKM-deltakere og Larviksungdom ellers.

Suskess etterfest: Konseptet 'afterparty' ble populært, og nesten 200 kom til Fabrikken lørdag kveld. Både UKM-deltakere og Larviksungdom ellers. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Da UKM gikk mot slutten i Bølgen lørdag kveld, var Fabrikken neste stopp for flere av deltakerne. Der var det fest og feiring.

DEL

– Vi har tenkt litt sånn at deltakerne skal komme hit og feire at de har gjennomført det de har øvd i lange tider på. Da får de rundet av UKM med fest og god stemning, forteller leder av kulturavdelingen i kommunen, Camilla Svendsen.

Fabrikken tok over da UKM tok slutt i Bølgen. Konseptet «afterparty», eller etterfest, ble populært da nærmere 200 gjestet ungdomsstedet.

– Vi ville at det skulle være gratis og åpent for alle, så det er ikke bare UKM-deltakere her, fortsetter Svendsen.

Møteplass for ungdom

Samarbeidet mellom Avdeling Fritid på Fabrikken og kulturavdelingen ble til en utvidelse av kulturmønstringen.

– Vi har fokus på at i kveld skal dette være en møteplass ungdommen. De som har hatt en lang dag i Bølgen med øving og nerver, kan komme hit og fortsette kvelden med fest og moro, sier Camilla.

Ettersom UKM fremover vil skje over flere workshops i året, ser Camilla og Fabrikken absolutt mulighet til å fortsette med konseptet.

Folksomt: Det var mange som gjestet Fabrikken da ryktet gikk om at artisten Cezinando skulle komme.

Folksomt: Det var mange som gjestet Fabrikken da ryktet gikk om at artisten Cezinando skulle komme. Foto:

– Nå er i kveld en slags test, men vi ser allerede at ungdommene trives. Vi har utrolig lyst til å gjenta suksessen, men vi kan nok ikke love at det blir gratis hver gang, smiler Svendsen.

LES OGSÅ: - I Larvik har vi kjemperessurser i de unge

Booket artist

For å sette standarden tenkte Camilla å booke en kjent artist som kunne trekke mange ungdommer til Fabrikkens festlokaler.

– Jeg har fulgt med litt, og fått med meg at Cezinando har blitt ganske populær i det siste. Vi tok kontakt med managementet hans, og så var det gjort, forklarer hun.

Ryktet gikk, og flere meldte seg på festen. Da Kristoffer Cezinando Karlsen, bedre kjent under mellomnavnet, entret scenen, sto jubelen i taket blant de unge.

– Det er utrolig kult at de har fått han til å komme hit. Det gjør noe med stemninga, sier Katrine Hansen, som tok turen sammen med vennegjengen sin.

Topp stemning: Benedikte Sletsjøe (t.v.), Katrine Hansen, Vilde Kjos (foran), Aya Judith Bergaust, Maryelle Bye Marum og Leikny Dahl-Olsen tok turen til Fabrikkenhvor stemninga sto i taket.

Topp stemning: Benedikte Sletsjøe (t.v.), Katrine Hansen, Vilde Kjos (foran), Aya Judith Bergaust, Maryelle Bye Marum og Leikny Dahl-Olsen tok turen til Fabrikkenhvor stemninga sto i taket. Foto:

– Også er det stas når det skjer litt i Larvik, noe vi kan være med på. Det bør de fortsette med, legger Vilde Kjos til.

– Det er så mange folk her i ulik alder, man har en god mulighet til å bli kjent med andre, mener Leikny Dahl-Olsen.

LES OGSÅ: UKM med Cezinando-party etter Bølgen

- Positivt overraska

Cezinando fikk gjestene til å hoppe i takt og rappe med til tekstene da han opptrådte foran nesten 200 ivrige tenåringer.

– For en gjeng energiske ungdommer! Det var veldig gøy å opptre når de etter hvert ble såpass varme i trøya, ler Kristoffer Cezinando.

Med sin personlige DJ, Benjamin Myhre, har han reist rundt og holdt konserter over store deler av landet den siste tiden.

– Ingenting er så deilig som å kjenne den gode stemninga gjennom publikum. I kveld ble jeg positivt overraska, forteller han.

Han er en av artistene som kommer til Stavernfestivalen i sommer. Etter lørdagens opplevelse av Larvik, ser han frem til å komme tilbake.

– Bare etter denne kvelden, kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til å spille for Larviksfolk igjen. Kollegaer i musikkbransjen skryter av Stavernfestivalen, så jeg kan nesten ikke vente, avslutter han.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags