Elisabeth Holm som driver elleVilla stråler av glede om dagen.

- Jeg hadde nesten gruet meg til å annonsere konserten med Unni Wilhelmsen. Det var jo så flott i fjor, med 300 mennesker i hagen, smiler hun.

Det er litt skummelt å forsøke å gjenta en suksess. Hun er redd det vil komme så mange i år at det ikke vil bli plass til alle sammen.

- Jeg vil jo at alle skal få mulighet il å oppleve dette. Når folk nå kommer på døren for å kjøpe billetter og samtidig ringer meg ned, så blir det litt vanskelig. Jeg selger jo ikke billetter på forhånd.

Den store pågangen gjorde at Holm tok en telefon til Wilhelmsen her om dagen.

- Vi måtte bare gjøre noe. Vi måtte snakke sammen. Egentlig ville hun gjerne ha gjort en konsert til kvelden før, men det går ikke for henne. Derfor ble vi enige om å lage en annerledes lunsjkonsert, forklarer Holm.

- Jeg har fremdeles litt nerver på at alle som vil skal få plass, men nå er det i alle fall større mulighet for publikum, fortsetter hun.

Tanken med en lunsjkonsert er også omtanken for alle de som driver med andre ting på kveldstid.

- Tenk bare på alle artistene som spiller show her i distriktet hver kveld. De får jo ikke oppleve noe slikt selv. Derfor blir dette en hyllest til dem. Og til alle andre som vil nyte lunsjtiden.

Om kveldskonserten med Wilhelmsen blir intim og nær som de pleier, så vil lunsjen bli en litt annerledes opplevelse.

- Her blir det Unni i solskinn og med mulighet for smak av salt sjø, lover Holm.

Etter 10 år som plateartist og fem album på engelsk kom for en tid siden Unni Wilhelmsens debutplate på norsk, med tittelen «TIL MEG».

Tekstene er skrevet sammen med samboer Terje Borg. En annen markant forskjell er også lett å høre. Plata er veldig variert.

Wilhelmsen har produsert mye av materialet selv og spiller flere instrumenter enn vanlig.

Men til elleVilla kommer hun helt alene. Akkurat som i fjor. Og akkurat som hun sannsynligvis vil gjøre det i årene framover.