Vakre kontraster på førjulskonsert

– Godt å være tilbake: Hanne Krogh fortalte søndag hvor glad hun er for å være tilbake i Bølgen. foto: vårin alme

– Godt å være tilbake: Hanne Krogh fortalte søndag hvor glad hun er for å være tilbake i Bølgen. foto: vårin alme Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Adventskonserten Hanne & tre tenorer var søndag tilbake i Larvik. Og tradisjonen tro, svikter ikke publikum når Hanne Krogh besøker Bølgen. Søndagens første konsert trakk fullt hus i storsalen i Bølgen.

DEL

Når Hanne Krogh tar med seg tre tenorer og Tunklang vokalensemble til Bølgen for å holde julekonsert, stiller larvikspublikummet opp. Søndag kveld sto publikum i kø for å se den tradisjonsrike konserten. Blant dem, var Berit With Jacobsen.
– Vi har hørt så mye bra om denne julekonserten, så nå følte vi at vi måtte ta turen. Det er denne konserten vi har valgt oss ut nå i førjulstiden. Det er jo viktig å benytte seg av tilbudene, sier hun.

Vakre kontraster

På programmet for adventskonserten sto klassiske stykker, tradisjonell julemusikk og populære innslag som Maria Menas «Home for Christmas». Tenorene Thomas Ruud, Marius Roth Christensen og Jan Erik Fillan, utgjorde med sine mektige stemmer en kontrast til Kroghs jordnære vokal. Tunklang vokalensemble skapte en balanse og en stemningsfull ramme for musikken.
– Det er utrolig hyggelig å være tilbake i Bølgen. Dette er slik det føles å komme hjem til jul, sa Krogh fra scenen søndag.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags