Kanskje glitrer solen til og setter sommeren i gang for fullt neste uke. Det betyr at Elisabeth Holm i elle Villa plutselig kan få det travlere.

- I fjor hadde jeg syv konserter. Det var veldig morsomt, men også en utfordring. I år har jeg fem klare. Plutselig kan det komme flere når solen og publikum gir meg energi. Vi får se hva som skjer, smiler hun og vi fornemmer at alternativene snurrer rundt i det blonde hodet.

Det som er helt klart, er at fjorårets konsert med Unni Wilhelmsen og Oscar Danielson blir gjentatt. Det samme blir møtet med Arne-Johan Rauan eller Bellman som kunstnernavnet er.

- Han kommer, men jeg vet ikke helt datoen. Kanskje det blir han som åpner sommeren?

I tillegg til disse kommer Ornand Altenburg. Han har spilt med Jim Stärk og har gitt ut flere album.

- Det blir litt spennende, fortsetter Holm.

Også Hilde Louise Asbjørnsen, som kanskje ennå er mest kjent som den ene halvdelen av komiduoen Asbjørnsen og Joh, kommer. Men med et stort jazzband.

- Hun er en fantastisk sanger. Det ble sagt om henne at hun har alt som skal til for å erobre verden. Det sa anmelderne etter at hun slapp en plate nylig.

Artister tar stadig kontakt med hageeieren og ber om å få spille. Store navn. Folk som har hørt rykte om atmosfærene.

- Unni Wilhelmsen har bare ventet på telefon om årets konsert. I fjor var det jo helt vilt her når hun spilte. Mange kom også på Oscar Danielson, selv om de ikke visste så mye om ham. I år vet folk mer og ryktet har gått. Jeg bare måtte ha han en gang til.

- Bellman kjenner vi godt her i Larvik. Der vet vi hva vi får og at det er bra. Men hva med denne Altenburg?

- Han kommer alene med gitar. Det er en liten overraskelse for folk. En flott fyr, lover Holm.

Kafévirksomheten slo godt an i fjor sommer. I år blir den derimot litt redusert.

- Jeg tenker lørdag og søndag. Og fredag kveld hvis himmelen lyser. Men folk må gjerne komme innom ellers også. Så får jeg se hva jeg har å by på.

Det er slik dette stedet er. Alt kan skje men man vet ikke så mye på forhånd. Man må bare følge med og være der på riktig tid.