Bølgen ønsker å formidle og selge billetter til alle Larviks-, Lardals- og Staverns arrangementer i sommer. «Sommerknappen» har markedssjef Kamilla Krane Martens kalt stuntet.

- Vi merket allerede i fjor sommer et behov for å bruke vårt billettsystem. Både Show Off, Kammerfestivalen og Skotta brukte vårt online billettsystem, sier Krane Martens.

Og hun har merket en etterspørsel i dette markedet.

- Vi ønsker at både turister og fastboende skal finne det naturlig å gå inn på bølgen.no for å bestille billetter. Det er mange små lokale arrangører som ikke har online billettsalg, og her kan vi være en støttespiller, mener Martens.

Fra 15. juni til 15. august skjer det uvanlig mye i larviksområdet, og Bølgen ønsker å være den naturlige markedsplass for alle.

- Vi har kalt websiden for «Sommer i Larvik» og operer med grønne bobler og knapper for å veilede folk i underholdningsjungelen, sier Martens.

Og ifølge markedssjefen for en latterlig lav pris.

- Vi tar mellom 10- og 20 kroner per solgte billett avhengig av pris på billetten. Da får også arrangøren omtale og bilde av arrangementet på våre websider, sier Martens og mener dette er strålende billig sammenlignet med andre nasjonale onlinesystemer.

- Ta sjansen og prøv i år. Vi vet at dette fungerer for oss, og vi lover også et raskt økonomisk oppgjør etter arrangementene, avslutter Kamilla Krane Martens.