Lørdag erobrer Linn Skåber Bølgens storsal igjen. Denne gangen har hun byttet ut Marinemusikken med sine tre beste guttevenner. Og ifølge kritikerne klarer hun å få selv de mest innbitte grinebiterne til å smile.

Linn Skåber er fredagsdronninga i NRKs program «Nytt på nytt». Når hun nå inntar Bølgens scene lørdag, blir det kanskje litt som å hoppe etter seg selv;

– Her blir det langt mer enn «nytt på nytt»- Skåber. Her blir det alle fasetter og en hel rad med typetegninger. En helaftens revy, sier Skåber som aldri lar sjansen gå fra seg til å stoppe i Larvik om hun er på veien.

For det er kun måneder siden hun var i Bølgen. Den gang i showkonsert med Marinemusikken.

– Jeg liker meg i Larvik, og har spilt i byen både under Herregårdsspillet og i Stavern sammen med Simon Andersen og Stig Werner, sier Skåber.

Men nå skal hun tulle. Mest alene, men også litt sammen med gamlevennen Trond Hanssen og to av artistene fra Cheezy Keys.

– Trond kjenner jeg helt fra tida i Lompelandslaget, mens de to andre har jeg tatt med fordi de synger aldeles nydelig, sier Skåber.

Showet dro hun Østlandet rundt med i november og desember. Den gangen var det mye moro rundt de forestående julebordene.

Slik er det ikke lenger.

– Nå er det en vårforestilling, ler Skåber.

– Med latter og flott musikk. Og selvfølgelig masse gøyale tekster, sier Skåber som naturligvis unner seg litt fleiping med publikum.

– Men jeg behandler alle bra. Jeg vet hvor grusomt det er å frykte for å bli dratt opp på scenen, så det gjør jeg ikke. Jeg er ikke ond, understreker hun.

Som vanlig har hun tenkt å være ganske fjollete, rimelig frisk i kjeften og at tanker rundt den tradisjonelle 40-årskrisen dukker opp, kan du være ganske sikker på.