I starten av september begynte elever fra 1. klasse Medier og kommunikasjon sammen med Musikk- og danselinja ved THVGS, å jobbe med prosjektet Kulturuka. Kulturuka er et nytt undervisningskonsept ved THVGS, hvor man i tre hele dager har konserter og fremvisninger på større og mindre scener rundt om i skolebygget.

Årets produsent, Henrik Madsen, er lærer ved både musikklinja og medielinja, og har den siste måneden hatt nesten 60 elever i sving fra morgen til kveld.

Alle er med

Alle elevene har medvirket og fått erfare hvordan det er å jobbe med alt fra markedsføring, rigging, innstudering av musikk, lage reportasjer, intervjuer og prosjektledelse.

Tirsdag i uke 40, startet Kulturuka for fullt tidlig på morgenkvisten med sang og musikk rundt omkring på skolen. Planen var at alle elever og ansatte skulle få en fin start på dagen da de kom.

Dette fortsatte videre i hovedfriminuttet med nye kulturelle innslag som kunne være enten musikk eller dans. Onsdag kveld var det duket for åpen konsert i auditoriet der familie og venner kunne komme og se på det prosjektet som vi har holdt på med nå i nærmere fire uker. Konserten var full av livlig musikk og sang fra de flinke elevene på musikklinja.

Bildeserie

Kulturuke THVGS

Gjerne mer

Elevene forteller at Kulturuka har gitt de på medier og kommunikasjon muligheten til å være mer synlige og vise fram hva de holder på med.

– Ett prosjekt som dette gjør at vi kan samarbeide på tvers av trinn og klasse og ulike interesser. Det gir oss god erfaring og det kunne vært gøy å gjøre noe lignende igjen sier de avslutningsvis.