Jeg så på dansk TV i dag og har registrert at Danmark skal ta imot 200 kvoteflyktninger i år. Det har den danske sosialistiske regjeringen bestemt. Da danskene hadde borgerlig regjering en tid tilbake, tok ikke Danmark imot kvoteflyktninger i det hele tatt.

Norge har hatt en ikke sosialistisk regjering siden 2013, og den har tatt imot altfor mange flyktninger. Vi har tatt imot flere enn vi har klart å integrere, noe som igjen har ført til økende fattigdom.

I år skal Norge i utgangspunktet hente 3.000 kvoteflyktninger, men de vi ikke får hentet i år på grunn av virus, skal sannsynligvis tillegges samme kvote til neste år. Men dette kan forhindres dersom et politisk flertall bestående av FrP, Høyre og Senterpartiet finner sammen på Stortinget, og utgjør en majoritet som fører en ytterst forsiktig innvandringspolitikk.

Av smittevernhensyn og av hensynet til alle de arbeidsledige bør både årets og neste års kvote med flyktninger slettes. Vi må være minst like forsiktige som danskene, noe vi har for vane å være på mange andre områder.