Slik prøver Mads Hansen å selge leiligheten sin

FIRE UTGAVER: Nei, Mads Hansen finnes ikke i fire utgaver, men for å få oppmerksomhet for leilighehetsalget la han ut noen annerledes bilder i sine kanaler på sosiale medier.

FIRE UTGAVER: Nei, Mads Hansen finnes ikke i fire utgaver, men for å få oppmerksomhet for leilighehetsalget la han ut noen annerledes bilder i sine kanaler på sosiale medier. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Mads Hansen selger leiligheten i Drammen – bilder og tekst på sosiale medier er litt utenom det vanlige ...

DEL

LANDET RUNDT: – Det står vel ikke akkurat i pensum på eiendomsmeglerstudiet at man skal gjøre det sånn, sier Mads Hansen.

Den kjente fotballspilleren til Mjøndalen bytter ut leilighetslivet i Drammen med husliv på Lierskogen, og har lagt ut en litt annerledes tekst med tilhørende bilder på sine kanaler på sosiale medier, blant annet Instagram der han har 54.900 følgere.

LES OGSÅ: Minutter etter at slaget åpnet, var toppleiligheten solgt

Flere på visning

På sin Facebook-profil skriver Hansen dette:

«Vi fire gutta i kollektivet flytter hver til vårt, og jeg er derfor nødt til å selge leiligheten. Legger ved noen bilder så dere kan se hvor trivelig vi har hatt det.»

Sammen med teksten legger han ut bilder av seg selv i ulike situasjoner i hjemmet. Både toalett- og dusj-situasjon, kjøkkenstund og soveromsaktivitet der man ser Mads Hansen i opptil fire ulike utgaver av seg selv.

– Jeg har en del følgere på sosiale medier som jeg aldri har nytt av, så tenkte jeg at kanskje nå kan jeg få spredd dette litt, sier Hansen om leilighetssalget.

For tullestuntet har en hensikt. Gjennom å skille seg ut håper han å få noen flere på visningen av leiligheten i sentrum av Drammen.

Allerede etter en times tid på sosiale medier har Hansen fått en drøss «likes» og mange kommentarer på stuntet, men om flere dukker opp på visning vet han jo ikke.

– Om ikke annet kan det være et lystig innslag i noens kjedelige augustkveld, sier Hansen.

LES OGSÅ: Boligprisene ned i juli – nå rammer nedgangen Drammen

Egen idé

Bildene ble tatt «fort og gæli» som Hansen selv karakteriserer det. Ideene hadde han selv, rekvisittene også, og han fikk med seg en sporty fotograf i Espen Groven, som blant annet fotograferer eiendommer som skal selges.

– Jeg synes det var kjempegøy. Det skal litt til å skille seg ut i dag, selv om dette er tatt til det litt ekstreme. Det var en av de morsomste dagene på jobb på en stund, sier Groven.

Og for ordens skyld –  annonsen inneholder ordinære eiendomsbilder.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken