Gå til sidens hovedinnhold

Da de begynte å lese fikk Elin 240 i puls og ble tatt helt på senga

Artikkelen er over 3 år gammel

Elin Kristiansen hadde glemt at hun var kandidat og ble kåret til årets medarbeider i Norge da konsernet hennes hadde «oscar-utdeling» for 2017.

– Hvem er det som har sladret til avisa om dette, da?

Ler Elin Kristiansen fra Lardal. 42-åringen som er butikksjef ved Kremmerhuset på Nordbyen på 12. året.

I begynnelsen januar var hun og 67 andre butikksjefer, konsernledelsen og alle som jobber på lageret samlet i Trondheim. To ganger i året  er de samlet, og i januar hvert år har de «oscar-utdeling» og gir os og heder til butikkene som har høyest omsetning, best besøk og lignende.

Og så er det kanskje selveste hovedpremien, årets medarbeider.

– Alle som har blitt kåret til månedens medarbeider i løpet av året er nominert, men det hadde jo jeg glemt at jeg var det i mars, det var jo nesten et år siden. Jeg liker å være forberedt, men jeg ble totalt tatt på senga, og det var så fælt. Jeg hadde 240 i puls!

LES OGSÅ: Nå har Nordbyen blitt terrorsikret

– For meg er det hovedprisen

Elin jakter også på best mulige resultater og flest mulig kunder hvert år, slik som de kollegene rundt om kring i Norge, men denne prisen henger høyere.

– Den går på person, og for meg er det hovedprisen. Premien var et diplom, en oscar-statuett og 6.000 kroner, men for meg hadde det holdt om det sto med heder og ære, forteller Elin, som litt skjelvende kunne gå opp og motta prisen.

I oktober har Elin vært på Kremmerhuset på Nordbyen i 12 år og har vært med på mange prosesser i kjeden de siste årene. Hun kunne ikke tenke seg noe annet.

– Jeg trives veldig godt. Jeg klarer egentlig ikke se for meg hva annet jeg skulle ha gjort. Det å drive med interiør og butikk sitter så langt inn i rota på meg. Og jeg trives på Nordbyen også.

LES OGSÅ: Kåret til årets leder i Abax: Det er veldig stort for meg! Jeg er fremdeles litt i sjokk (+)

Flyttet hjem til Lardal-naturen - nå bor hun i Larvik igjen

Etter å ha bodd i Larvik i ti år, flyttet Elin hjem til Steinsholt og Lardal for fem år siden. Det har hun aldri angret på, selv om det er litt ekstra vei å kjøre til og fra jobb. Nå kan hun dessuten kalle seg Larvik-innbygger igjen fra nyttår.

– Da jeg flyttet hjem var det til natur og ro. Jeg er jo ei bondejente fra Lardal, og det var deilig med armrom og liker naturen. Kjøreveien er ikke noe å snakke om, det er egentlig god nedtrapping på vei hjem, så jeg har tenkt ferdig på jobb når jeg kommer hjem.

På fritida går det mye i kor for 42-åringen, som i flere år har sunget i Kick - helt siden koret ble startet. I 2009 skrev Østlands-Posten at hennes sang var et himmelsk pust etter en konsert i Nanset kirke.

– Jeg stortrives med det å syne og i koret.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.