– Nå har jeg fått beskjed, og Larvik har Vippset hele 30.000 kroner til sykehusklovnene i løpet av lørdagens arrangement. Minst like gledelig er at det fortsetter å komme inn bidrag fremdeles, og at vi har fått masse tilbakemeldinger fra folk som ønsker å være med å støtte dette formålet, forteller en entusiastisk Line.

Arrangementet på Munken lørdag bød på både leke-loppis, sirkusskole og konsert i teatersalen. Billetten til arrangementet var et valgfritt bidrag til sykehusklovnene. Ellen Marie Rimstad var også til stede og fortalte sin sterke historie om å miste et barn, og den betydningen sykehusklovnene hadde for dem i en tung hverdag med lange sykehusopphold.

– I tillegg til de 30.000 har vi også fått inn 4295 kroner fra leke-loppiset, dette er penger som går rett i «premie-kassa» på barneavdelingen på Sykehuset i Vestfold. Der kan pårørende til barn som for eksempel skal ta prøver og er litt urolige, hente litt kontanter til en is, eller noe annet godt som en liten belønning til barna, forklarer hun.

Line forteller også at lekene som ikke ble solgt på loppemarkedet skal gå til noen som trenger dem.

– Tusen takk Larvik, dere har vært med på å gjøre livet lettere og bedre for mange barn og pårørende i en vanskelig situasjon, det betyr så mye, avslutter Line.