Jeg postet innlegget under på Facebook i går og er overveldet av responsen og støtten vi har fått. Tusen takk.! Jeg er egentlig ikke så fan av å delta i debatt på nett og i avis m.m, men denne gangen måtte jeg bare si noen ord rett fra hjertet. Jeg vil også klargjøre noen ting i denne saken før det tar helt av....

Les saken om gitarfestivalen, støtte og bønn til folket her: Larvik Gitarfestival med underskrifter for å bli hørt, fikk folkets støtte på få timer

1. Jeg er ikke motstander av barokkmusikk. Jeg er musikklærer og setter utrolig stor pris på klassisk musikk. J.S. Bach har vært en av mine største inspirasjonskilder som utøvende musiker og som komponist.

2. Jeg ønsker ikke å angripe Larvik Barokk på noen som helst måte. De har søkt på riktig vis og fått støtte.

3. Kommunen har støttet Larvik Gitarfestival i flere ganger med mindre tilskudd, og det er vi utrolig takknemlige for.

For å drifte festivalen videre på det nivået vi er på nå, så må vi også opp på et høyere nivå i forhold til støtte, og det er her problemet i saken ligger.

I denne prosessen har det skjedd noe som ikke er greit, og ingen vil ta ansvar for det. Jeg vil derfor be kommunen se på vår søknad en gang til. Jeg ønsker å være positiv og tenke fremover, og håper at i neste runde er det endelig vår tur.

Larvik Gitarfestival feirer 10 år i år og det skal bli en flott markering. Jeg kommer til å invitere flere av politikerne til festivalen, slik at de får se hva vi har fått til. (Vi har godt med fribilletter å tilby, vi og... )

Innlegg på Facebook 04.02.2019:

«Nå raser debatten om håpløs urettferdig fordeling av støtte til lokale festivaler i Larvik, og nok en gang får jeg inntrykk av at de som virkelig kan gjøre noe med saken ikke forstår hva vi driver med. Larvik Gitarfestival trekker hundrevis av besøkende til Larvik hvert år, mange av disse fra utlandet. Alle hoteller er fullbooket under festivalen og Larvik er på god vei til å bli Europas gitarby nummer én. Vi har hvert år konserter i verdensklasse innenfor klassisk, jazz, rock, blues m.m. Vi har Norges største gitarmesse, som er gratis for alle, og vi har alltid tilbud til de under 18 år.

Her er en av mange videoer på YouTube fra festivalen.

Den har blitt sett av musikkinteresserte worldwide hele 440.240 ganger. Slå den!

https://youtu.be/yFHkNKUr2Io?t=226

Tusenvis av gitarister i utlandet vet hva Larvik Gitarfestival handler om.

Det vet ikke dere som bestemmer i Larvik. Merkelig.

På tide å våkne nå!