Denne leggen vil få gjennomgå hvis LHK vinner Mesterligaen

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad har gitt spillerne en motivasjonstrigger av de sjeldne.

Vinner laget Champions League i år også, har han lovet Vikingene, LHKs harde supporterkjerne, å tatovere LHK-logoen på leggen.

Gjekstad har blitt utfordret på mange måter opp gjennom årene som trener for Larvik HK. Men denne vil nok utvilsomt svi mest i både kropp og sjel for den tidligere landslagsspilleren.

Etter lørdagens kamp mot Levanger lovte han nemlig Vikingene å tatovere klubblogoen på bakleggen, slik flere av dem gjorde i fjor da klubben gikk til topps i Champions League for første gang.

– «Det er greit,» sa jeg i forbifarten, så da får det bare bli sånn hvis vi vinner Champions League, forteller Gjekstad, hvis lovnad nå altså er offentliggjort.

Og han hevder at han tar tatoveringen med glede om de går til topps, selv om tatoveringer for øvrig ikke er hans favoritt, og selv om det trolig venter litt misnøye på hjemmebane.

– Den skal jeg gladelig ta hvis vi vinner, men det blir den eneste. Tatoveringer er ikke helt min greie.

Størrelsesmessig blir den neppe av de største variantene, og helst kunne han tenkt seg å gjemme den bort under armen. Han medgir at løftet nok ikke var veldig gjennomtenkt fra hans side, men han skal stå for det han har sagt.

– Men nå blir nok verken Leganger eller Rantala med i Champions League. Det blir et par juniormålvakter i stedet, fleiper hovedtreneren.

Les mer om saken og kaptein Tonje Larsens reaksjoner i onsdagens papirutgave av ØP.

Artikkeltags