Dyhre Breivang forlenger med Larvik

Karoline Dyhre Breivang

Karoline Dyhre Breivang Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Karoline Dyhre Breivang forlenger kontrakten med Larvik HK med to sesonger. Den nye kontrakten gjelder til ut sesongen 2014/2015. Les også: Nytt tvillingpar på vei til LHK? - Hammerseng ferdig på landslaget

Dyhre Breivang kom til Larvik fra Stabæk våren 2005, og er nå inne i sin åttende sesong i klubben. Hun har kun stått over fem kamper i sin tid i Larvik, en kamp på grunn av en lårhøne i 2007, og fire kamper pga. sykdom i mars 2009, skriver klubben i en pressemelding.

Sportssjef og hovedtrener Ole Gustav sier i pressemeldingen at han er meget fornøyd med at han får med Karo videre.

- Karoline har vært og er en viktig brikke i laget vårt. Bank i bordet, etter at hun kom til klubben har hun holdt seg frisk, og alltid vært tilgjengelig for laget, med svært få unntak. Det har vært utrolig viktig for oss. Hun er en solid lagspiller som tar alle roller hun blir tildelt på strak arm, ikke minst på utsiden av banen hvor hun i tillegg til å være en sosial person også er utrolig flink til å stille opp for klubben i alle mulige sammenhenger. Det være seg sponsoraktiviteter eller klubbesøk, sier Gjekstad.

- Jeg synes fortsatt at håndball er veldig gøy. Jeg har hatt åtte flotte år i klubben og finner absolutt ingen grunn til å forlate klubben eller byen Larvik nå. Jeg trives veldig godt og kjører full satsing videre. I det ligger det også at jeg vil være disponibel for landslaget dersom ledelsen finner meg god nok, og kroppen fortsatt tillater det, sier Karoline Dyhre Breivang i meldingen.

Artikkeltags